Aktywne Wpisy
Futerix +106
U mojego dziecka w szkole postawili automat ze słodyczami, są snikersy, chipsy i cola itp. Do automatu kolejka jak za dawnych czasów, małe dzieci stoją z nosami przyklejonymi do szyby, woźna pilnuje, żeby się automat nie #!$%@?ł, no cyrk po prostu. Mój dzieciak mnie dzisiaj prosił, czy może jutro wziąć do szkoły pieniążka i sobie coś wybrać. Staraliśmy się go wychowywać bez słodyczy, wpajać zasady zdrowego żywienia, ale wszystko wydaje mi się
thority +1676
Jeżeli Wyspy Owcze strzelą dziś nam gola, to losowy plusujący mirek (nie z czarnej listy) dostanie 2137 zł.
#mecz
#rozdajo
#reprezentacja
#mecz
#rozdajo
#reprezentacja
Jestem złą kobietą.
Jesteśmy razem ponad 3 lata, kilka miesięcy temu przyjęłam oświadczyny, planujemy ślub w przyszłym roku.
Od oświadczyn stał się nie do zniesienia. Nie jest zły, jest za dobry i zbyt miły.
Co chwila mi mówi, że mnie kocha, co pół godziny! Ciągle się przytula i nie daje mi chwili spokoju, nic nie mogę zrobić sama. Cały dzień planuje tak, byśmy spędzali go razem, nie mam czasu dla siebie, bo słyszę: "no posiedź ze mną".
Jest za dobry i za słodki, aż do przesady.
Cały czas chce rozmawiać: o nas, o naszym związku, co mi się podoba, co się nie podoba, bo on ewentualnie będzie pracował by to naprawić... itp...
W dodatku kompletnie przestał dbać o siebie.
Przez to wszystko straciłam ochotę na seks. Zresztą jemu i tak ostatnio wystarczy pieszczenie mnie ustami, potrafi samemu dojść podczas takiej zabawy i to bez dotykania siebie.
Ja wiem jak to wszystko brzmi, że on się stara, a ja taka zła, bo mam to gdzieś.
Próbowałam podjąć rozmowę, ale nie zrozumiał o co mi chodzi, prawie się popłakał, bo myślał że z nim zrywam...
Najgorsze jest to, że zaczynam myśleć o tym zerwaniu.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Facet jest bardziej kobiecy/dziewczęcy od Ciebie?
Komentarz usunięty przez moderatora