Wpis z mikrobloga

Wracając do tematu Grubej Ryby. Wszyscy ci, którzy pisali opinie, komentarze itd. są z-----i. Człowiek ciężko pracuje, otwiera swój biznes, ludzie chwalą jego "towar"(żarcie w tym wypadku) i jakis grubas powie "niszczymy go" a wy lecicie jak pieski. Pieprzycie mu prawdopodobnie dorobek życia. Ale co wy o tym możecie wiedzieć, przecież większość z was to programisci 15k albo gimbusy, ktore pieniedzy widzialy tyle co mama da kieszonkowego.
#danielmagical
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Wg mnie dobrze się stało. Trafili by faktycznie na zwykłego Kowalskiego który miał ostatnie 20 zł na obiad i typ by został bez kasy i bez obiadu. W słuchawce po drugiej stronie usłyszałby 'zglaszaj sobie '' i sprawa by ucichła. Sam kiedyś przerabiałem podobna historię po 2 h też miałem podobny telefon i także nie usłyszałem przepraszam. Teraz wiem jak czuł się Daniel tyle że on mógł coś zrobić a ja nie
  • Odpowiedz
@Andrewski: Ale ty nie rozumiesz najwazniejszego, oni NIE DOWOŻĄ jedzena w tamta dzielnice, a pyszne.pl tego NIE UWZGLĘDNIŁO. Ale gruby pan świata tego nie zrozumie, bo jemu sie wszystko nalezy
  • Odpowiedz