Aktywne Wpisy
elozapiekanka +11
TLDR -szukam pracy jako java developer juz 4 msc i lipa
2 lata exp - inż
codziennie min 1 rozmowa z hr
srednio raz na tydz rozmowa tech
CV mam dobre bo HR dzowni
(mialem CV mniej kolorowe ale skumalem ze przegladaja baby z HR i jak jest zbyt skompliowane to one juz sie gubia)
Z HR spoko bo mam TECH rozmowy
TECH juz na pamiec znam przebiegi rozmow
15 minut mowia
2 lata exp - inż
codziennie min 1 rozmowa z hr
srednio raz na tydz rozmowa tech
CV mam dobre bo HR dzowni
(mialem CV mniej kolorowe ale skumalem ze przegladaja baby z HR i jak jest zbyt skompliowane to one juz sie gubia)
Z HR spoko bo mam TECH rozmowy
TECH juz na pamiec znam przebiegi rozmow
15 minut mowia
JulianGangol +62
Zaorana i zmasakrowana swolocz lewacka. Piekna riposta. Panie Mentzen wybrnal pan jak poeta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#polityka #polska #konfederacja #bekazlewactwa #bekazpisu #pis #wybory #4konserwy #neuropa #wydarzenia #heheszki #humorobrazkowy
#polityka #polska #konfederacja #bekazlewactwa #bekazpisu #pis #wybory #4konserwy #neuropa #wydarzenia #heheszki #humorobrazkowy
No spoko #got
@Tranq: Chronologię gwałcą tu niestety od jakichś dwóch sezonów, zauważyłem te tendencję w każdym serialu ( ͡° ʖ̯ ͡°) Kiedyś podróż z winterfell do stolicy zajmowała dwa odcinki, teraz jeb #!$%@? trzy razy dalej przez morze w 10 minut
@DSM51: Ale co takiego trudnego jest w zrozumieniu że akcja jedno odcinka czasem pokazuje wydarzenia mające miejsce w trakcie kilku miesięcy albo to że nie wszystkie wątki
@DSM51: Oni nie udają, w tym samym czasie dzieją się wydarzenia z pojedynczej lokacji i w nich masz w miarę spójną chronologie.
@wiecejnizjednozwierze: Dopłyniecie do Skały trwało parę miesięcy a nieskalani mieli nad flotą Eurona góra dwa tygodnie przewagi więc mógł zdążyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak samo właśnie bez sensu jest plan Cerse użycia floty do zniszczenia statków pod Castetly rock,