Wpis z mikrobloga

Miraski z #wroclaw poleccie proszę jakiegoś stomatologa ortodonte który wyleczy mi kilka zębów I jednocześnie założy aparat korekcyjny. Jeśli takowego nie znacie to może to być stomatolog I ortodonta w jednym budynku.
Czemu pytam? Bo często za taka sama jakość usługi można dużo przyoszczedzic.
Mam jeszcze jedno pytanie czy ktoś z was też borykal się z krzywymi I wystajacymi klami? Ile zajęła korygacja I ile zaplaciliscie?
#zeby #dentysta #krzywezeby #zdrowyusmiech
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Chapman: Jak ortodonta we Wrocławiu to w Dental Corner. Niebieski jeździ tam aż z Katowic. Wcześniej prawie nie postradał zębów kolejno u dwóch idiotek ze Śląska. Pół roku kasy i okropnych nerwów, a teraz wreszcie spokój i leczenie w toku.
  • Odpowiedz
@Chapman: ja wydałam około 12k, od założenia, przez drobny zabieg chirurgiczny po zdjęcie aparatu. Całe leczenie. W tym leczenie kilku zębów przed założeniem aparatu. Jak chcesz dokładniejszy kosztorys to klepnij na priv. Nie są to małe kwoty.
  • Odpowiedz
@Chapman: Łuki 2x 1800 potem wizyty raz w miesiącu 200 zł i reszta to zależy co tam u ciebie jest. U nas impreza na prawie trzy lata i kosztorys na jakieś 10k plus dwa zabiegi chirurgiczne ale to już tylko w naszym przypadku. Ogólnie aparat jeden duży wydatek a reszta no to wizyty i koniec leczenia czyli retainery jakieś 1k.
  • Odpowiedz