Aktywne Wpisy
wykop +87
📣 Widok multimedialny powraca! 📣
Kiedy wczoraj wspominaliśmy o przerwie technicznej, wielu z Was trafnie przewidziało, że jest to spowodowane wdrożeniem widoku multimedialnego – i nie pomyliliście się! 🎉
Wsłuchaliśmy się w Wasze uwagi i przywróciliśmy widok multimedialny – nie tylko na mikroblogu, ale także w tagach! Dzięki temu odkrywanie serwisu ze śmiesznymi obrazkami ( ͡º ͜ʖ͡º) będzie prostsze i przyjemniejsze. Zadbaliśmy o to, aby przełączanie się między widokami było
Kiedy wczoraj wspominaliśmy o przerwie technicznej, wielu z Was trafnie przewidziało, że jest to spowodowane wdrożeniem widoku multimedialnego – i nie pomyliliście się! 🎉
Wsłuchaliśmy się w Wasze uwagi i przywróciliśmy widok multimedialny – nie tylko na mikroblogu, ale także w tagach! Dzięki temu odkrywanie serwisu ze śmiesznymi obrazkami ( ͡º ͜ʖ͡º) będzie prostsze i przyjemniejsze. Zadbaliśmy o to, aby przełączanie się między widokami było
Villeman +807
Boże Przenajświętszy, wygląda jakby pitbule i amstafy były sprzedawane w zestawach razem z tą patolą xD Jeden i ten sam schemat podludzi.
"Czterech mężczyzn weszło dziś na szlak z Kuźnic na Kalatówki z amstafem.
Mężczyźni nic nie robili sobie z przepisów obowiązujących w Tatrzańskim Parku Narodowym. Nie dość, że weszli z psem, to jeszcze spuścili go ze smyczy. Podeszli pod budkę, w której sprzedaje się bilety, jest ona umieszczona w połowie szlaku na Kalatówki
"Czterech mężczyzn weszło dziś na szlak z Kuźnic na Kalatówki z amstafem.
Mężczyźni nic nie robili sobie z przepisów obowiązujących w Tatrzańskim Parku Narodowym. Nie dość, że weszli z psem, to jeszcze spuścili go ze smyczy. Podeszli pod budkę, w której sprzedaje się bilety, jest ona umieszczona w połowie szlaku na Kalatówki
I nie wiem czy jak pracujesz na umowę o pracę to czy nie masz miesięcznego wypowiedzenia. Powodzenia Mirku( ͡° ͜ʖ ͡°)
No i pogadaj z pracodawcą. Może się zgodzi na dwa tygodnie.
A zarabiałeś stosunkowo mało, czy dużo? Zastanawiam się, czemu nie chcieli Ci dać podwyżki skoro jesteś potrzebny a minęło ponad 1.5 roku.
I jeśli nie złożyłeś dziś to niestety dopiero za 2 miesiące będziesz wolny.
@Tytanowy_Lucjan: wypowiedzenie wysłałem 15 minut temu pocztą Polska priorytetem do stolicy. Dziś pracuje do 21 wiec luz będzie się liczyło raczej
A co do kasy to pytałem, czy na Twoim stanowisku rynek płaci więcej. Jak tak to niech giną, zero sentymentów.
@Tytanowy_Lucjan:
@mraauuu: W myśl artykułu 60 kodeksu cywilnego Wola osoby dokonującej czynności prawnej może być wyrażona przez każde zachowanie
Wczoraj po 15 się dowiedziałem ze rekrutacja poszła pozytywnie, dlatego takie tempo No i nie byłem świadom miesiąca wypowiedzenia, jak widać wyżej. Czasem warto coś napisać na mirko - nawet nie pomyślałem że tyle się dowiem.
Dziękuje wam ;)
@BajerOp:
@kiszczak:
@mraauuu: @Tytanowy_Lucjan:
Mirki wołam bo kierownik się dziś odezwał, wyglada ze akceptuje miesięczne wypowiedzenie do końca sierpnia, ale tu uwaga zaproponowano mi podwyżkę o 1k abym został, z tym ze w tej firmie osiągnąłem sufit i więcej na podwyżki nie mam co liczyć No i dogadałem się już z drugim pracodawca ze zaczynam u nich od 1 września, z