Aktywne Wpisy
s-o-s +9
Szukam filmów, w których występuje przenoszenie w czasie. Oglądałem dość dużo filmów i trudno wymienić wszystkie, ale chodzi mi o filmy typu Deja vu 2006, czy przeznaczenie 2014. Biorę pod uwagę każda odpowiedź i propozycje. Może się trafi jakaś perła. #film #filmnawieczor #filmy #kino #szukamfilmu
qeni +75
Jakiś czas temu przeprowadzka gdzie szybkość internetu LTE to 1-12 Mb/s download i 1-5 Mb/s upload.
O stabilności chyba nie muszę mówić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W miejscowości żeby zapłacić blikiem w sklepie, to trzeba wychodzić na zewnątrz i wrócić do kasy.
Może i swoje kosztuje, ale działa zajebiście.
#starlink #spacex #elonmusk #internet
O stabilności chyba nie muszę mówić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W miejscowości żeby zapłacić blikiem w sklepie, to trzeba wychodzić na zewnątrz i wrócić do kasy.
Może i swoje kosztuje, ale działa zajebiście.
#starlink #spacex #elonmusk #internet
https://www.youtube.com/watch?v=6RuYfmdouOQ
Nie zwracam za onkologa
Liczyłem, że naczelnemu tego przybytku zostało choć trochę rigczu - myliłem się
@MordimerMadderdin kiedyś się dziwiłeś, jak napisałem o nich - to patrz na to xD
#jaworzno
Dramat (╯︵╰,)
To jakiś Jaworznieński Paweł Boski?
Może na takiej zasadzie będzie w Jaworznie, jeszcze nie wiemy. Narazie był tylko pokaz 3 producentów. Najbardziej przekonuje mnie Sycube.
@sherkhaan: xDDDDDDDDDDD
@demoos: No właśnie i dlatego nie widzę sensu tworzenia czegoś #!$%@?ącego innych przez miasto, co kosztuje. Ot szczecińska fryga mi się przypomina ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Hardporecorn: dlaczego ma #!$%@?ć innych?
- nie każdy ma rower
- nie każdy chce dojeżdzać do roboty swoim bo nie ma gdzie zostawić
- jak system, ilośc jest dobra to ludzie uzywają
@demoos: Bo na rowerach miejskich zazwyczaj jeżdżą ludzie, którzy mają w totalnym poważaniu przepisy ruchu drogowego. Ostatnio Twojego kolegę potrącił samochód, który zignorował przepisy, teraz będziecie musieli uważać także na ludzi na tych elektrycznych rowerach miejskich, którzy jeszcze będą mocniej #!$%@?ć, bo na elektryku się da...
@demoos: To kiepski argument, rower jak ktoś chce to po prostu kupi, można zebrać używkę
@Hardporecorn: no 25kmph to faktycznie #!$%@?... weź pod uwagę, że w Jawo robią jakąś infrastrukturę, a samo miasto nie jest jakąś megametropolią + ma miejsce na rowerzystów. Ja właśnie trochę żałuję, że nawet jak wrócę do PL, to już nie tam tylko w stronę śląska będę prawdopodobnie migrować
velostrada, która ma 60% mieszkańców miasta w zasiegu, nie ma skrzyżowania i nic wsólnego z samochodami, idzie z dala od dróg...
A tak zupełnie poważnie: zgodzę się z tobą. Strasznie byle jakie dziennikarstwo. Choć dobrze że ktoś władzy patrzy na ręce bo reszta periodyków jest... Aż za prezydentem czasami.