Wpis z mikrobloga

Hej #4konserwy i fani #pis, a przynajmniej ci którzy bębnili o #astroturfing - mamy dla was kolejną manipulację. Tylko tym razem prawdziwą, manipulację wykonywaną przez prawicę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Na facebooku właśnie kasowanych jest sporo prawicowych fanpage. Oczywiście wywołało to masowe protesty a jedna ze stron by pokazać skalę pokazała screen nadesłany przez czytelnika. Co na załączonym obrazku? Cofnięcie publikacji idące w dziesiątkach. W tym wszystkim nie zastanowił jednak nikogo fakt, że dziesiątki prawicowych fanpage administruje jedna osoba.

Namawiamy zatem by #4konserwy mogły się oczyścić i odciąć od prawicowego spamu. Z drugiej strony istnieją wyraźne przesłanki, że i tu płaci się za pisanie o polityce. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

grafika pochodzi z fp: Zbyt poinformowani
większa rozdzielczość grafiki: http://i.imgur.com/V8zZP0d.png

#neuropa #polityka #liberalnidemokraci #bekazprawakow #bekazpisu #tvpis
LiberalniDemokraci - Hej #4konserwy i fani #pis, a przynajmniej ci którzy bębnili o #...

źródło: comment_zjoTEHjDdk6Dn9mt7kEXFtA8eol7pbQe.jpg

Pobierz
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@LiberalniDemokraci: Cieszy mnie niezmiernie ze zweryfikowane konto pisze otwarcie o czymś, co staram się jasno uzmysłowić reszcie Wykopowiczów od przeszło półtora roku.

Uważajcie jednak, bo prawackie Trolle tutaj sa wyjątkowo zajadłe. Szybko zaczną was masowo atakować, stosując klasyczny mechanizm FLAK rozdem z "Manufacturing Consent" Chomskiego. Ze mnie za to że pokazywałem ich propagandę próbowali zrobic osobę chorą psychicznie, stalkingowali mnie, osmieszali pod każdym wpisem, najprawdopodobniej ich multikonta dodały mnie
  • Odpowiedz
@LiberalniDemokraci:

nie zastanowił jednak nikogo fakt, że dziesiątki prawicowych fanpage administruje jedna osoba

Właścielami większości tych FP są firmy - sklepy z odzieżą patriotyczną. Zagadka rozwiązana
  • Odpowiedz
Zauważ, że te wszystkie fanpage były związane z polityką.

@LiberalniDemokraci: Nie wszystkie, ale większość. Sporo było faktycznie gównostron ale wiele trzymało poziom - nawet wg waszego lewackiego rozumowania. To jest ta liberalność wg was? Durnie.

Uważajcie jednak, bo prawackie Trolle tutaj sa wyjątkowo zajadłe.

@grubson234567 dziwnie to brzmi z lewackiego troll konta ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
dziwnie to brzmi z lewackiego troll konta ( ͡ ͜ʖ ͡)

@alienv: Nie jestem trollem, ścigam trolli tutaj. I za to odpalili na przełomie listopada - stycznia zniesławiającą mnie kampanie na wykopie. Pod każdym wpisem, nieważne jakim. Czy to #polityka czy #technologia czy nawet durne wpisy o grach pokroju stellaris czy me:andromeda. Wszędzie był zniesławiający mnie hejt, porównujący do ich samych.
  • Odpowiedz
@grubson234567: Trolle są aktywne ze wszystkich stron, śmiem twierdzić że prawackich jest nawet najmniej. Agencje zauwazyły że społeczność jest tutaj silna to wbijają z kontami od #60groszyzawpis. a jeszcze niedawno na wypoku korwina wielbiła zdecydowana większość (w tym ja! xd)
Do tego patrząc na to jaki poziom trzymają lewackie trolle na wypoku czy na fejsie to dość wyraźnie widać że dzisiaj poprawność polityczna górą a faszyste można
  • Odpowiedz
@adi2131: Zaraz co - sklep prowadził fp o nazwach "towarzyszkełe generał" i inne tego typu w ilości 30 lub więcej? Coś słabe te tłumaczenia.

@alienv: > Sporo było faktycznie gównostron ale wiele trzymało poziom - nawet wg waszego lewackiego rozumowania.

No i jak tu człowieku z tobą dyskutować. A co do trollkont i spamowania - wystarczy wejść na główną, żeby zobaczyć czyja narracja ma siłę przebicia a czyja
  • Odpowiedz
No i jak tu człowieku z tobą dyskutować

@LiberalniDemokraci: Podpowiem - argumentami. Ale banowanie prostsze, c'nie?

A co do trollkont i spamowania - wystarczy wejść na główną, żeby zobaczyć czyja narracja ma siłę przebicia a czyja jest zakopywana.

I widzę że bardzo was to boli - Wypok ostatnim bastionem prawactwa! ( ͡ ͜ʖ ͡) sam wiele z tych rzeczy wykopuje, chociaż nikt mi za to
  • Odpowiedz
@alienv:
Nikt nie napisał że wszystkie treści wykopują TYLKO płatne trolle. Oczywiście 100 zbanowanych kont jednej osoby to już przeoczyłeś.

A dyskutować argumentami możemy z ludźmi, którzy zachowują się w sposób cywilizowany. Jak chcesz orać lewactwo to idź na youtube do komentarzy albo na onet. My w takim tonie nie dyskutujemy. A jak ci to nie pasuje to możesz nie wchodzić na nasze wpisy. :)

Pozdrawiamy cieplutko
  • Odpowiedz
Nikt nie napisał że wszystkie treści wykopują TYLKO płatne trolle.

@LiberalniDemokraci: ale konsekwentnie sugerujecie że trolle to WIĘKSZOŚĆ.

Oczywiście 100 zbanowanych kont jednej osoby to już
  • Odpowiedz
@alienv: Wystarczy zacząć czytać zanim zaczniesz komentować. Wtedy nic by nie zmyliło. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

No 100 kont na wykopie jednej osoby dziwnym trafem zakopywało znalezisko nie po myśli i linii pro-pis. To nie jest kłamstwo.

Zachowuje się w sposób niecywilizowany?

Tak. Pisząc "lewactwo" tworzysz poziom dyskusji na którym nie zamierzamy prowadzić polemiki.
  • Odpowiedz
Wystarczy zacząć czytać zanim zaczniesz komentować. Wtedy nic by nie zmyliło. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zacząłem czytać i mnie zniesmaczyło. Zabraliście nazwę z której ani jedno słowo do was nie pasuje. W sumie to czuje się oszukany ( ͡ ͜ʖ ͡)

No 100 kont na wykopie jednej osoby dziwnym trafem zakopywało znalezisko nie po
  • Odpowiedz
@alienv: W tagach chodzi tylko i wyłącznie o to, by wołać ludzi którzy pod niego się zapisali. Pisząc już personalnie o kimś, że jest lewakiem mocno zaniżasz poziom. Kończąc, skoro tak bardzo jesteś zniesmaczony ułatwiamy ci robotę i dodajemy na czarno. Nie będziemy się kopać z koniem przekonanym o swojej racji. Dziwne, że tylko że nie rozumiesz słów liberalizm i demokracia.

Ściskamy gorąco ( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz