Aktywne Wpisy
Kasahara +7
Może to durny pomysł, pytać na wykopie, ale już nie mam pomysłu
Mam od nastolatka problem ze snem, przede wszystkim z wybudzaniem się co 20-30 minut. Dosłownie po 10 wybudzeń czasem, jak miałem 20 lat jakoś mi to średnio przeszkadzało, teraz idąc do 40stki bardziej
- Wyniki krwi, wszelkie od A do Z, badam się co 4-12 msc od 10 lat - perfecto
- EKG/Echo serca - perfecto. Ciśnienie 100-110 / 65-75. Tętno spoczynkowe w
Mam od nastolatka problem ze snem, przede wszystkim z wybudzaniem się co 20-30 minut. Dosłownie po 10 wybudzeń czasem, jak miałem 20 lat jakoś mi to średnio przeszkadzało, teraz idąc do 40stki bardziej
- Wyniki krwi, wszelkie od A do Z, badam się co 4-12 msc od 10 lat - perfecto
- EKG/Echo serca - perfecto. Ciśnienie 100-110 / 65-75. Tętno spoczynkowe w
glider05 +676
Plusik dla 20 kotka, nikt nie pulsuje 20-łatki. 3 lata temu słodzinka zgarnęła kilka plusów. Za 3 lata już się pewnie nie spotkamy (ꖘ‸ꖘ)
#pokazkota
#pokazkota
Na facebooku właśnie kasowanych jest sporo prawicowych fanpage. Oczywiście wywołało to masowe protesty a jedna ze stron by pokazać skalę pokazała screen nadesłany przez czytelnika. Co na załączonym obrazku? Cofnięcie publikacji idące w dziesiątkach. W tym wszystkim nie zastanowił jednak nikogo fakt, że dziesiątki prawicowych fanpage administruje jedna osoba.
Namawiamy zatem by #4konserwy mogły się oczyścić i odciąć od prawicowego spamu. Z drugiej strony istnieją wyraźne przesłanki, że i tu płaci się za pisanie o polityce. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
grafika pochodzi z fp: Zbyt poinformowani
większa rozdzielczość grafiki: http://i.imgur.com/V8zZP0d.png
#neuropa #polityka #liberalnidemokraci #bekazprawakow #bekazpisu #tvpis
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Uważajcie jednak, bo prawackie Trolle tutaj sa wyjątkowo zajadłe. Szybko zaczną was masowo atakować, stosując klasyczny mechanizm FLAK rozdem z "Manufacturing Consent" Chomskiego. Ze mnie za to że pokazywałem ich propagandę próbowali zrobic osobę chorą psychicznie, stalkingowali mnie, osmieszali pod każdym wpisem, najprawdopodobniej ich multikonta dodały mnie
Właścielami większości tych FP są firmy - sklepy z odzieżą patriotyczną. Zagadka rozwiązana
@LiberalniDemokraci: Nie wszystkie, ale większość. Sporo było faktycznie gównostron ale wiele trzymało poziom - nawet wg waszego lewackiego rozumowania. To jest ta liberalność wg was? Durnie.
@grubson234567 dziwnie to brzmi z lewackiego troll konta (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@alienv: Nie jestem trollem, ścigam trolli tutaj. I za to odpalili na przełomie listopada - stycznia zniesławiającą mnie kampanie na wykopie. Pod każdym wpisem, nieważne jakim. Czy to #polityka czy #technologia czy nawet durne wpisy o grach pokroju stellaris czy me:andromeda. Wszędzie był zniesławiający mnie hejt, porównujący do ich samych.
Do tego patrząc na to jaki poziom trzymają lewackie trolle na wypoku czy na fejsie to dość wyraźnie widać że dzisiaj poprawność polityczna górą a faszyste można
@alienv: > Sporo było faktycznie gównostron ale wiele trzymało poziom - nawet wg waszego lewackiego rozumowania.
No i jak tu człowieku z tobą dyskutować. A co do trollkont i spamowania - wystarczy wejść na główną, żeby zobaczyć czyja narracja ma siłę przebicia a czyja
@LiberalniDemokraci: Podpowiem - argumentami. Ale banowanie prostsze, c'nie?
I widzę że bardzo was to boli - Wypok ostatnim bastionem prawactwa! (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) sam wiele z tych rzeczy wykopuje, chociaż nikt mi za to
Nikt nie napisał że wszystkie treści wykopują TYLKO płatne trolle. Oczywiście 100 zbanowanych kont jednej osoby to już przeoczyłeś.
A dyskutować argumentami możemy z ludźmi, którzy zachowują się w sposób cywilizowany. Jak chcesz orać lewactwo to idź na youtube do komentarzy albo na onet. My w takim tonie nie dyskutujemy. A jak ci to nie pasuje to możesz nie wchodzić na nasze wpisy. :)
Pozdrawiamy cieplutko
@LiberalniDemokraci: ale konsekwentnie sugerujecie że trolle to WIĘKSZOŚĆ.
No 100 kont na wykopie jednej osoby dziwnym trafem zakopywało znalezisko nie po myśli i linii pro-pis. To nie jest kłamstwo.
Tak. Pisząc "lewactwo" tworzysz poziom dyskusji na którym nie zamierzamy prowadzić polemiki.
Zacząłem czytać i mnie zniesmaczyło. Zabraliście nazwę z której ani jedno słowo do was nie pasuje. W sumie to czuje się oszukany (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Ściskamy gorąco ( ͡° ͜ʖ ͡°
KiełbasaHasa 2017