Aktywne Wpisy
120_Dni_Sodomy +138
ashemar +4
Doradźcie proszę bo czujemy się fatalnie jako rodzice. Organizujemy córce która kończy 6 lat urodziny w fajnym miejscu z animatorami i ogólnie zabawą. Takoe porządne urodziny dla całej klasy bo do tej pory to były małe urodziny dla rodziny i znajomych.
Tylko… z całej klasy zgłosiła się jedna rodzina potwierdzająca udział…
Urodziny w piątek 8 listopada na ok 20- max25 dzieci z klasy…
Nie
Tylko… z całej klasy zgłosiła się jedna rodzina potwierdzająca udział…
Urodziny w piątek 8 listopada na ok 20- max25 dzieci z klasy…
Nie
Kiedy masz ten lot? Może zdążysz wyrobić jeszcze paszport tymczasowy (32 funty chyba kosztuje). Dostaniesz go szybciej niż zwykły paszport, chyba, że naprawdę wolisz ryzykować, że nie wpuszczą Cię na samolot
Nie zachęcam, bo zawsze jest ryzyko że trafisz na głupiej bramce na jakiegoś służbistę (co by mogło skutkować niewpuszczeniem na pokład i dodatkowe problemy), ale mi się to nie zdarzyło- patrzą tylko (jeśli już) czy zdjęcie Twoje.
chociaż sam teraz zwątpiłem w to co piszę, bo czytam że ostatnimi czasy zaostrzyli kontrole i wylatując z Polski do kraju poza strefą Shengen jest kontrola na granicy ZEWNĘTRZNEJ http://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2017-04-13/nie-zdazyli-przejsc-nowych-kontroli-33-pasazerow-nie-polecialo-do-londynu-z-bydgoszczy/ / To oczywiście nie dotyczy UK, ale mogę powiedzieć tylko tyle że nigdy mi na granicy zewnętrznej dokumentów nie sprawdzali, z tym że nie wiem czy po tych wszystkich zamachach