Wpis z mikrobloga

• 0
@CaveoPoland: jestem tego swiadomy... zreszta to widac jak niewiele ludzi podrozuje pociagami..
@motorade: infrastruktura jest stara ale i tak niektore odcinki pozwalaja smigac 160 km/h a to duzo lepsze niz gnice w aucie na A2 i podroz 250km
  • Odpowiedz
  • 0
@blinxdxb: tu nie chodzi o typ czy model auta ale o wygode w dluzszej trasie i brak zmeczenia po niej. W sumie nawet koszty sa sporo mniejsze.
Jednak jak juz ktos wspomnial nie na kazdej trasie i nie do kazdego ceu tak sie da :)
  • Odpowiedz
  • 3
@blinxdxb: to wrzuc foto jak czytasz ksiazke i robisz przerwe na piwko ( ͡° ͜ʖ ͡°) dluzsza to taka, ktora trwa ponad 2h a z urzedniczej nie ma samolotow.
Sam jezdze audi a4 i jest wygodne ale co to sie o--------a na autostradach to psi beniz a nie podroz. A szczegolnie a2 i a4 wiec po takich podrozach jestem zmeczony, mimo ze bardzo lubie jezdzic autem
  • Odpowiedz
@Rivgen: mam znacznie lepsze auto niż a4 a prowadzić lubię więc przerw nie muszę robić :) no ale rozumiem, że w tak ciasnym aucie nie jest zbyt wygodnie
  • Odpowiedz
@Rivgen: Pierwsza klasa i piwko w pociągu? No chyba nie. xd
No i szczerze mówiąc to II klasa jest taka sama, tylko może być więcej ludzi.
@blinxdxb: jadąc autem nie poczytasz książki i wychodzi drożej. No ale można mieć frajdę z jazdy i dojechać gdzie się chce.
  • Odpowiedz
  • 0
@blinxdxb: jak ktos lubi wozic duzo powietrza to jego sprawa
@Wynoszony: piwko w warsie, masz zdjecie potem w komentarzu. Wiecej miejsca jest w 1 i nie mowie, ze wszedzie lepiej pociagiem ale IC i na kilku trasach wychodzi wygodniej i bez nerwow na innych kierowcow.
  • Odpowiedz