Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +813
Widzę na wykopie częste posty o budowie taniego domu, więc podpowiem Wam z doświadczenia, co robić, by nie skończyć z domem za 1,000,000 (albo 6000 zł/m^2 do deweloperskiego), a jednocześnie sensownym, z którego będziesz zadowolony:
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
Krótka piłka, mam 27 lat i nigdy nawet nie dotknęłam osoby płci przeciwnej w innym kontekście niż podanie ręki na przywitanie albo zabawy integracyjne w podstawówce. Mam 168 cm wzrostu i ważę 53 kg, nie mam zdeformowanej twarzy, wydaje mi się że wyglądam normalnie. Problemów z higieną też nie mam. Co o tym sądzicie, jakieś teorie?
#pytanie #przegryw #rozowepaski #niebieskiepaski
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: Ross: No nie jest do końca tak źle. Nauczyłem się doceniać te uh, mniejsze rzeczy w życiu. Tak jak śpiew ptaka czy kolor nieba.
Joey: Niebo jest niebieskie Ross, a ja kochałem się wczoraj!( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AnonimoweMirkoWyznania:
@wypok_smieszne_obrazki: Tak, ale zazwyczaj orientowałam się po fakcie albo ktoś inny musiał mi to uświadamiać...
Zaakceptował: kwasnydeszcz