Aktywne Wpisy

Maly_Jasio +195
#latarnikwyborczy #konfederacja
Ale i tak szury nie będę na was głosował ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tylko opcja nr 2 lub 3 wchodzą w grę #polityka
Ale i tak szury nie będę na was głosował ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tylko opcja nr 2 lub 3 wchodzą w grę #polityka
LittleOpa +196
Jak MSZ nie zacznie szybciej sprzedawać wiz w Afryce to nie wiem kto w tych kurnikach inwestycyjnych będzie mieszkał ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#nieruchomosci #inwestycje #ekonomia #gospodarka #bekazpisu
#nieruchomosci #inwestycje #ekonomia #gospodarka #bekazpisu

Trochę o kryzysie imigracyjnym i prawicowym populizmie, a trochę o otwartych związkach i seksie z osobami uposledzonymi.
#neuropa #4konserwy #libertarianizm #filozofia
Ruchania dzieci nie skomentuję, ale z tym "chronieniem klimatu" i ogółem przypomina takiego lewicowego populistę. Uchodźcy spoko, ale jak ludzie się burzą, to już nie spoko. #!$%@? dzieci spoko, ale jak to jeszcze dzieci, to nie spoko. Ratowanie klimatu spoko, ale jak z mojego portfela,
" Z pewnością przyjmując znaczną liczbę uchodźców, ale nie jestem przekonany, że czynimy najlepiej, przyjmując akurat tych, którym udało się postawić stopę na danym terytorium. Inni ludzie czekają w obozach dla uchodźców latami. Nie widzę żadnej moralnej podstawy dla idei, że mamy dawać pierwszeństwo osobom, którym udało się dotrzeć do naszego kraju. Co więcej, jeśli przyjmujemy głównie tych, którym udało się tutaj
@PanLogik: Bo ironizowanie to taki nietypowy rodzaj komentarza, więc nie liczę go jako komentarz xP
Ważny, nie ważny, w jego kontekście płakał tylko, że Trump nie będzie tego ekoterroryzmu finansował. O samej Afryce też widać mało wie, bo tam problem produkcji żywności nie istnieje - co byś nie włożył w ziemie, to