Aktywne Wpisy

ewolucja_myszowatych +176
Sebastix +136
Moja siostra wlasnie zmuszona jest sprzedac dwuletnie mieszkanie przez psy ktore nak*rw*ja symultanicznie od 6 do 23 xD
Ja tez mierze sie tym w swoim bloku choc nie w takiej skali. Z tego co widze na tagu wiekszosc ludzi ma to samo. Nie rozumiem dlaczego jeszcze nie zoatalo to ograniczone? Za dobry biznesik? Psy w mieście to społecznie szkodliwa zachcianka. Za ich ich posiadanie powinno sie placic konkretną akcyzę jak za fajki
Ja tez mierze sie tym w swoim bloku choc nie w takiej skali. Z tego co widze na tagu wiekszosc ludzi ma to samo. Nie rozumiem dlaczego jeszcze nie zoatalo to ograniczone? Za dobry biznesik? Psy w mieście to społecznie szkodliwa zachcianka. Za ich ich posiadanie powinno sie placic konkretną akcyzę jak za fajki

źródło: comment_qrH5JiEW7U1uMz9GS4vTl4B04F3lTfYP.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Przez jakieś 3 godziny siedziałem na komendzie i
@pikus88: dokładnie to samo brat, i na kolanie, i na ścianie, lewa i prawa ręka noga ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale ważne że grafolog potwierdził że to nie jest jego podpis
@jombl: a ja z doświadczenia wiem, że podrobienie podpisu to zarzut z KK czyli proces i wyrok, a nie tylko jakieś tam "anulowanie umowy". Ktokolwiek zostanie uznany winnym tego przestępstwa, dostanie wyrok (w zawiasach, ale jednak).
@KamDG: ciśnijcie ich tam ostro, żeby w toku postępowania ustalić sprawcę poprzez
@pikus88: @KamDG: lol xD lewą ręką nie dałbym rady wystarczająco wyraźnie imienia napisać, a co dopiero podpis złożyć xD
@jombl: nie ma
@HetmanPolnyKoronny: @MagnaPomerania: to kierowniczka salonu, pobierali próbki jej pisma i dzisiaj brat na komendzie się dowiedział że grafolog potwierdził jej pismo