Aktywne Wpisy
OVHcloud +149
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nobody32 +32
Mam propozycję zawarcia pokoju pomiędzy @pawlo74 @gensek @dawid-rams oraz wszystkimi stronami które się nie zgadzają ze sobą. Takie zawieszenie broni.
1. Należy zdjąć blokady użytkowników
2. Szanować inne wypowiedzi odmienne od naszych
3. Szanować odmienne od naszych poglądy
4. Dyskutować a nie bić pianę
5. Pomagać sobie a nie robić gównoburzę
6. Nie obrzucamy się gównem
Niech jedni naganiają na bitcoin inni na ico inni na jakiejś inne g---o. Ale wszyscy niech szanują wolność słowa.
Jeśli ktoś jest za zawarciem pokoju w formie zawieszenia broni. Proszę o plusa i zdjęcie blokady osób które mieliśmy zablokowanych. i Miłego MIRKOWANIA!
@SPR_T2017: dzięki za potwierdzenie mojej tezy :)
@SPR_T2017: Właśnie to robimy. Piszemy co chcemy i blokujemy kogo chcemy. Mi nie podobają treści wrzucane przez tego ramsa, tak jak przed chwilą ze sprzedażą jakichś protipów za btc/eth to go blokuje.
Nawet jak @pawlo74 , @Gensek @Mastersoon by wam odpuścili - to ja wam nigdy nie odpuszczę i