Aktywne Wpisy

Anonek463 +74
I ludzie w komentarzach którzy chętnie podkreślają, że jeżdżą 20-letnimi śmietnikami.
Na pewno każdy z nich z wyboru jeździ starym autem zamiast nowym Audi. I wcale nie chodzi tu o zarobki czy samooszukiwanie się ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Nie zrozumcie mnie źle, sam mam 20-letni samochód, ale nie zmienia to faktu, że zdecydowanie
Na pewno każdy z nich z wyboru jeździ starym autem zamiast nowym Audi. I wcale nie chodzi tu o zarobki czy samooszukiwanie się ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Nie zrozumcie mnie źle, sam mam 20-letni samochód, ale nie zmienia to faktu, że zdecydowanie
źródło: image
Pobierz
Tdxd +56
Obowiązek obywatelski wypełniony
źródło: 1000036996
Pobierz

#kryptowaluty #veritaseum
Wiedziałem, że w końcu m----n dupnie tokeny jak się ogarnie jak je sprzedać na delcie :D...
dziwnym trafem : ) ktoś ukradł tylko 0.07% tokenów tak za 8mln $ : ) aby rzucić je na rynek.
Co za przypadek panowie ktoś robnoł niewiele tokenów i problem jest już załatany HAHAHA.
...
Ja nie mogę wiedziałem że bedzie sprzedawał te tokeny tylko się zastanawiałem jak bedzie się tłumaczył - szczerze to właśnie myślałęm, że hakiem się będzie tłumaczyć.
Najperw bedzie hak potem jakis kooperator go oszuka ;) takie tam.
Potem bedzie miał operacje jego dzieciak np. ( ͡° ͜ʖ ͡°) - ach to krypto.
pozatym co ma napisać
"Hej niga wiem że to ty oddaj mi cebuliony, bo moon pewnie już nie będzie."