@IRG-WORLD Wiadomo jaki koszt? Wczoraj kolejny raz próbowałem się przekonać aby włączyć rfa i na singlu w dx11 35fps ( ͡°ʖ̯͡°) Dodatkowo wkurza mnie ui i hud. Da się w ogóle ten archaiczny licznik przesunąć, albo zastąpić np czymś czytelniejszym? Albo czy istnieje jakaś minimapa? Jak nie znam toru to ciężko bez tego zaczynać. Eh ogólnie wczorajsza sesja znowu uświadomiła mnie czemu gram w AC.
Jak powiedział, tak zrobił. Tusk, to najwybitniejszy polityk tysiąclecia. Nie zapraszam do dyskusji. 90 procent wykopu w pełni się z tym zgadza (ง͠°͟ل͜͡°)ง Niech żyja silna, wielka i bezpieczna polska! (╭☞σ͜ʖσ)╭☞
Ciekawe w sumie skąd się wzięlo przekonanie polskich kiboli o tym że Litwa to nasz wróg i trzeba z nimi jechać... przecież obecnie to nasz sojusznik w NATO, państwo baltyckie, wspolna historia itp. #mecz
#simracing #rfactor2
źródło: comment_8HMVYdY6w9gb1TxwiMflpdQdW59bgngL.jpg
PobierzPierwszy płatny item od S397 - McLaren 650s GT3 - taki sam jakim jeździliśmy nasze SMP GT3 2017.
źródło: comment_xnNDB9JGCmbM1KSpO14EjOCodxuDaRet.jpg
PobierzWczoraj kolejny raz próbowałem się przekonać aby włączyć rfa i na singlu w dx11 35fps ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Dodatkowo wkurza mnie ui i hud.
Da się w ogóle ten archaiczny licznik przesunąć, albo zastąpić np czymś czytelniejszym?
Albo czy istnieje jakaś minimapa? Jak nie znam toru to ciężko bez tego zaczynać.
Eh ogólnie wczorajsza sesja znowu uświadomiła mnie czemu gram w AC.
Zapraszamy na jednego z naszych TS-ów wieczorem - poprowadzimy za rączkę ʕ•ᴥ•ʔ