Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
SK*****ny źle zakrecili olej, trzymałem na siedzeniu. Nie wiem teraz czy to odpiore. Przysięgam, że ich za to pozwe. Macie jakieś rady czym to odmyc z siedzenia? #volvo #mechanikasamochodowa #pomocy
Znalazłem odpowiedni blok, numer mieszkania, sprzadzam nazwisko przy numerku "zgadza się", więc dzwonię. Nikt nie odbiera, ale skoro poświęciłem czas to szkoda byłoby się poddawac i jechać na policję, więc dzwonię ponownie. Po dłuższej chwili słychać wredny głos jakiegoś typka. Wyskakujem na mnie z ryjem, że po im dzwonię i rzuca #!$%@?. Na hasło "przyszedłem oddać portfel" od razu zrobił sie milutki i wpuścił mnie do środka. W celu weryfikacji jak wygląda portfel i co było w środku zadałem kilka pytań, na co on bez żadnej odpowiedzi oburzony mówi, że mam mu go oddać i koniec. Poprosiłem więc o rozmowę ze straszą Panią.
Miła Pani opisała dokładnie swój portfel, a w zamian za oddanie dostałem piątaka, ale chamskie zachowanie Sebixa nadal nie pozwala mi się cieszyć z dobrego uczynku ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ty jesteś jakiś #!$%@?
Komentarz usunięty przez autora
W drodze powrotnej zaczalem sie zastanawiac czy tego nie zrobia i jak bym im udowodnil ze im go oddalem ( ͡° ʖ̯ ͡°) wiecej stresu niz radosci z pomocy
Pani dała 5 zł i powiedziała, że więcej nie ma ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zanim doszło do oddania, do mieszkania zapukała babcia dziecka upewniając się czy ja to ja i umówiłyśmy się na odzyskanie zguby kilka godzin później (albo na następny dzień - nie
Ja zgubiłem portfel 2x i za kazdym razem miałem odesłany pocztą z dokumentami ale wyczyszczony z hajsu.
Ty tez tak rób. Sumienie czyste, znaleźne jest, a poszkodowany odzyska dokumenty