Wpis z mikrobloga

Jakos za 2 miesiace minie dokladny rok odkad jestem na wypoku. O ile nie chce pisac o swoim zyciu, o tyle opisze co przez ten czas zmienilo sie na wypoku. Od samego poczatku bylem aktywnym mirkoblogerem pod tagami #tfwnogf #rozowepaski czy #stulejacontent . I od samego poczatku reprezentowalem poglady, ktore odbiegaly od owczesnej doktryny. Przez te 10 miesiecy udalo mi sie obalic dawna doktryne. Jeszcze rok temu jak ktos pisal, ze jest prawiczkiem to rozowe paski i rycerzyki pisaly mu, ze wszystko super, ze na pewno znajdzie rozowego i sie ucieszy etc. Ja powiedzialem temu dosc. Seks nie moze byc wynikiem woli rozowego, rozowy jest ostatnia osoba, ktora ma decydowac o tym czy bedziemy uprawiac seks. Od samego poczatku radzilem i dalej radze, zeby isc na dziwki. Przez te 10 miesiecy pomoglem w wyborze divy dziesiatkom mirkow, byly miesiace co dostawalem nawet 5 pytan dziennie od roznych mireczkow.

Na przestrzeni tych miesiecy poglady stulejgrodu sie zmienialy, upadala doktryna rozowych i bialorycerzykow. Seks nalezy sie nam jak psu buda. I rzecza haniebna jak i smieszna jest, ze bysmy mieli sie o niego starac, szczegolnie, ze rozowy moze miec go od reki.

Jesli chodzi o kolejne cele mojej dzialalnosci na wypoku to dalej pomaganie w wychodzeniu z przegrywu, teraz moim glownym celem jest calkowite obalenie, maksymalne zdyskredytowanie gowno madrosci o robieniu z siebie ulicznego pajaca.
  • 20
@Zheta: Moim zdaniem przegryw to stan psychiczny i jest subiektywny. Samemu musimy określić czy jesteśmy w przegrywie. Ktoś kto przez całe życie był sam, bo jego celem nie był związek i miał #!$%@? nie jest przegrywem, ale ktoś kto usilnie się stara w taki wejść z niepowodzeniem jest przegrywem.
@wyjde_z_przegrywu: Podobno internet to przezajebiste ultranowoczesne i niesamowicie skuteczne narzędzie do nowoczesnego wyrywania różowych na miarę XXI w. Jakim cudem masz czas tu odpisywać, przecież twoje skrzynki pocztowe na portalach randkowych pewnie pękają od nadmiaru wiadomości od stęskniowych spragnionych różowych ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)