Aktywne Wpisy
WolfSky +404
A oto Nasz wygrana!
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
Korsir +82
Witam Yaneczku @zyjzpasji. Wiem, że to czytasz, bo sam pokazałem ci ten tag ;)
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
Co za żenada
#bekazpisu ale i #bekazkod #sejm #protest #polityka
Tym ludziom powinienes byc wdzieczny... jak "smiesznie" by to nie wygladalo. Tacy jak wy, ktorzy przykladaliscie sie do osmieszania tej czesci spoleczenstwai KTORA MIMO WSZYSTKO WYSILILA SIE I COS ROBILA jestescie rownie odpowiedzialni temu co sie stalo jak Partia i jej twardzi zwolennicy.
Zastanowcie sie nad soba i nie dzialajacie na swoja szkode jak rasowi pozyteczni idioci.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Jagoda-: neizbyt jasna kobieto. Jak bys sie od nich politycznie nie roznila to walcza o Twoje, nawet jezeli tego nie rozumiesz i nie zdajesz sobie z tego sprawy. Oni, podobnie jak "zgraja klaunow z KOD" w ten "smieszny" sposob walcza o Twoje
@ish_waw: przeciez to taka wymowka pozwalajaca im byc przeciw a nawet za.
To nie jest czas na podziały, do podziałów wrócimy jak wróci porządek konstytucyjny w kraju.
@ish_waw: jak trzeba będzie rozdzielać miejsca na listach wyborczych. Sam Kukiz w 2015 miał z tym ogromny problem a jak wrzucisz do jednego gara PO/Nowoczesną/PSL/ niedobitki Palikota/trochę młodszych organizacji to nie pomieścisz tego na 1 liście.
@ish_waw: Naród ma gdzieś waszą garstkę. Ocknij się.
@ish_waw: Czy to nie są te wybory, które PiS wygrało?
To ilu Was tam w Warszawie protestuje? Promil narodu, czy w całym kraju dochodzicie do procenta?
Tam została przegłosowana ustawa, od tego są posłowie by je przegłosowywać.