Wpis z mikrobloga

#kradno
#lodz
#patologia
#silownia #mirkokoksy #rowery
Siema Mirki wczoraj tj. 18.07.2017 Pojechałem na siłownię rowerem, przypiąłem go pod sukcesją około 18:00, gdzie jest przypiętych wiele rowerów, Miejsce wydaje się być bezpieczne. Jakie było moje zdziwienie jak wyszedłem o 19:30 a tam roweru nie ma... ()
Sprawę już zgłosiłem na policję mają zapis z monitoringu ale niestety nie zostały mi udostępnione twarze, chłopaka i dziewczyny którzy kradli ten rower. Rower nie był jakiś drogi ale ostatnio często na nim jeździłem bo sprawiało mi to przyjemność, miałem nawet jechać na nim dzisiaj do pracy ale przez tych dwóch meneli pozostaje mi tylko parakulos, bo samochód w warsztacie xD
Jeśli ktoś by widział na OLX lub jakimś innym portalu rower MAGNUM Dragon czarno-szary prosiłbym o kontakt.
Jedyne zdjęcie roweru jakie mam.
Nr ramy: LI06J07265
patrollo2 - #kradno
#lodz
#patologia
#silownia #mirkokoksy #rowery
Siema Mirki wc...

źródło: comment_BfhmqbR2KwiOYSCLNirczRxpIDiiX5NL.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
@patrollo2: ja bym na Twoim miejscu obskoczył okoliczne lombardy, patologia w Łodzi ma ograniczony dostęp do internetu i nie chce im się czekać na kupca więc zostawiają w lombardach za 1/4 ceny.
  • Odpowiedz
@lolattack: to jest podstawowe pytanie. Gdyby nie ty to ja bym je zadał.
rower tani więc pewnie linka za 20zł. Zresztą co do linek to i te za 80zł są gówno warte
4 dni temu ukradziono jakiejś dziewczynie rower spod Tulipana.
Tam również kamery sa #!$%@? warte. Zabezpieczeniem była oczywiście linka. Mój rower stał obok :-)
Nie powiem że nie ruszony bo #!$%@? mi światełko.
  • Odpowiedz
@patrollo2: Dodaj do obserwowanych nazwę roweru ma olx, allegro i włącz powiadomienia mailowe.

Co do linki to nie ma dużej różnicy między linkami za 15-20 zł, a tymi droższymi. Względne bezpieczeństwo daje dopiero u-lock lub łańcuch, ale to niestety waży.
  • Odpowiedz