Aktywne Wpisy
ZenujacaDoomerka +59
W ogóle dzwoniłam pierwszy raz w życiu na 112 wczoraj i jestem dalej roztrzęsiona
Bardzo daleki znajomy poinformował mnie o swoim planie na zrobienie sobie krzywdy i musiałam interweniowac.
Nie dość, że panicznie boje się telefonów to jeszcze ta cała sytuacja mnie naprawdę poruszyła.
Mam nadzieję, że policja coś zrobiła jednak
#zalesie #gownowpis
Bardzo daleki znajomy poinformował mnie o swoim planie na zrobienie sobie krzywdy i musiałam interweniowac.
Nie dość, że panicznie boje się telefonów to jeszcze ta cała sytuacja mnie naprawdę poruszyła.
Mam nadzieję, że policja coś zrobiła jednak
#zalesie #gownowpis
Mrbimbek +291
To już chyba przesądzone, z juniorami Juventusu trenuje Kulenović, więc będzie wymiana. Trzy poprzednie sezony Pasquato:
14/15 - w Pescarze pomiędzy "11" a ławka, bliżej do tego drugiego, 7 goli i 7 asyst w 38 meczach, najczęściej lewoskrzydłowy, czasem przesuwany na środek ataku lub cofniety, rzadziej z prawej
15/16 - pierwsza połowa sezonu w Livorno gdzie byl podstawowym zawodnikiem, w 19 meczach 4 gole i 2 asysty, głównie ofensywna pomoc i środek ataku
Od lutego w Pescarze, tam częściej na ławce, w 15 meczach gol i 2 asysty, glównie cofniety napastnik, czasem środek ataku lub OP
16/17 - Krylja Sowietow Samara, 5 goli i 8 asyst w 28 meczach, tam byl CN bądź jako 10, z rzadka na środku ataku czy lewym skrzydle (gral też jako DP)
Czy to ma być próba zastapienia Ofoe? A może na 10-tkę przejdzie Nagy, a Pasquato na lewym skrzydle? Środek ataku w gre nie wchodzi, bo Sadiku ma nieporównywalnie lepsze liczby.. no chyba że ze słabszyni klubami.
@AbuchatSport dzięki za info już wczoraj
#pilkanozna #ekstraklasa #legia
@Brother_Max: Ile to już w Legii było grajków, którzy liczbami rzucali na kolana, a rzeczywistość w Warszawie i Polsce byla dla nich brutalna? ( ͡° ͜ʖ ͡°)