Aktywne Wpisy
Felixu +85
#przegryw #przemyslenia #pieniadze #pracbaza #rozowepaski #niebieskiepaski #korposwiat
Ja nie wiem, czy to trolling, ale jak czytam tu na wykopie, że co niektórzy twierdzą, że pensja 10 000 netto to nie jest dużo, żeby sobie na luzie żyć to ja się zastanawiam czy ja żyję w jakiejś innej rzeczywistości, czy o co chodzi.
Jak tylko przeglądam ogłoszenia o pracę
Ja nie wiem, czy to trolling, ale jak czytam tu na wykopie, że co niektórzy twierdzą, że pensja 10 000 netto to nie jest dużo, żeby sobie na luzie żyć to ja się zastanawiam czy ja żyję w jakiejś innej rzeczywistości, czy o co chodzi.
Jak tylko przeglądam ogłoszenia o pracę
Salido +1539
Minął 17. (z 73) dzień wakacji.
NIKT NIE ZGINĄŁ!!!
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 0 wypadków śmiertelnych w których zginęło 0 osób.
100
NIKT NIE ZGINĄŁ!!!
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 0 wypadków śmiertelnych w których zginęło 0 osób.
100
Zastanawiam się tylko kiedy - i czy w ogóle - ktoś ich uświadomi, że od biegania się nie schudnie, a z taką masą rozpieprzą sobie stawy, tudzież zejdą na zawał, bo nieużywane do tej pory cielsko dozna szoku.
#gownowpis #bieganie
Biegnie przy dużej masie ciała niewiele ci da. Ofc, ruszaj się, ale nie forsuj. I tak jak napisałem wyżej - basen. Wówczas nie ma co się obawiać
@Winyl-: a skad wiesz ze to bieganie nie jest tylko jednym z elementow? Zagladasz im do michy czy cos? Sam zaczalem biegac jakies 10 miechow temu i bylem owym biegajacym grubasem z brzuchem na taczce. Zaczalem biegac, ogarnalem miche, nauczylem sie plywac - zmienilem styl zycia i jakos nie zeszlem na zawal i nie rozpieprzylem stawow. Schudlem ponad 20kg a moja kondycja polepszyla sie znacznie. Na widok
@Winyl-: widzisz, nie kazdy jest taki zajebisty jak ty