Aktywne Wpisy
Goronco +33
Dostałem wypowiedzenie XDDD
JA P------E. Zajmuję się w projekcie WSZYSTKIM. 90% tematów kończy się na mnie, bo na wszystko jestem w stanie odpowiedzieć/wspomóc/czasem nawet podjąć decyzję. Wypowiedzenie bo mam za duże wynagrodzenie i w celu zmniejszania kosztów XDDD
Podpisałem za porozumieniem stron, do końca października.
Daje projektowi czas maksymalnie do końca roku i upadnie, bo CAŁA jego waga spoczywala na moich barkach. Czy właściwie teraz już garbie.
#pracbaza #korposwiat
JA P------E. Zajmuję się w projekcie WSZYSTKIM. 90% tematów kończy się na mnie, bo na wszystko jestem w stanie odpowiedzieć/wspomóc/czasem nawet podjąć decyzję. Wypowiedzenie bo mam za duże wynagrodzenie i w celu zmniejszania kosztów XDDD
Podpisałem za porozumieniem stron, do końca października.
Daje projektowi czas maksymalnie do końca roku i upadnie, bo CAŁA jego waga spoczywala na moich barkach. Czy właściwie teraz już garbie.
#pracbaza #korposwiat
Davvs +484
Jak to jest genialny polityk to ja jestem papieżem.
#neuropa #4konserwy #bekazpisu #kaczynski #polityka
Bądź Majk_
Nie potraf pisać z poprawną ortografią
Innych osiągnięć neuropy nie pamietam, przypomnisz?
@Majk_: Kłamliwą? PO się samo zaorało aż miło.
@nikeroni10: Ale języka ojczystego to ty się najpierw naucz, zanim zaczniesz poprawiać innych XD
@Majk_: Wygraj kampanię dzięki temu że ~14% głosów (na k-----a i lewicę) poszło do kosza.
Wypok nie zmień się proszę
Komentarz usunięty przez autora
@Im_CIA: Taki polityczny odpowiednik:
Dałeś mi plusa, ale chyba zbyt pochopnie. Ja uważam Kaczyńskiego za bardzo dobrego polityka. Tak samo jak Tuska. Za nimi długo, długo nic. Mogę się nie zgadzać z ich motywacjami etc, ale w "zdobywaniu władzy" są genialni.