Aktywne Wpisy
mk321 +6
Dobry_Gospodarz +267
Patrzę z okna na rzekę. Z budynku który był zalany do drugiego piętra w 97. Na szczęście jestem na trzecim.
To nie #wroclaw tylko mała mieścina blisko czeskiej granicy. Lokalsi cały czas na telefonach, samochody poprzestawiane na parkingi na wzgórzach, z dala od rzeki.
Jeśli gdzieś będzie sytuacja krytyczna będą po mnie dzwonić i pojadę pomóc, trzymajcie kciuki żebym ja nie musiał dzwonić, że pomoc potrzebna jest u mnie
#
To nie #wroclaw tylko mała mieścina blisko czeskiej granicy. Lokalsi cały czas na telefonach, samochody poprzestawiane na parkingi na wzgórzach, z dala od rzeki.
Jeśli gdzieś będzie sytuacja krytyczna będą po mnie dzwonić i pojadę pomóc, trzymajcie kciuki żebym ja nie musiał dzwonić, że pomoc potrzebna jest u mnie
#
To co wyprawia zdziadziały Kaczyński nadaje się do trybunału stanu. Jeżeli Duda podpisze tą ustawę też powinien być pociagniety do odpowiedzialności.
I tak jak @marianbaczal powiedział, jeśli Korwin by się dostał do Sejmu, PiS nie miałby większości...
#neuropa #polityka
Ale jak będą organizowane jakieś wyjazdy mogę się też przejechać do wawy
Zwróć więc uwagę, że gdy PiS straci władzę (a kiedyś straci), to nowi rządzący, kimkolwiek będą, powtórzą jego manewr. Wykopią pisowskich sędziów, wsadzą swoich kolesi. Tego chcesz?
Protest przeciwko temu nie jest tylko protestem przeciw PiS. To protest przeciwko zawłaszczaniu państwa przez oligarchię partyjną. Oligarchię, którą tworzą wszystkie liczące się partie.
1.