Aktywne Wpisy
kitty-cat +11
Nie mogę spać. Budzę się w okolicy 1-2 ale idzie zasnąć, potem 3-4 i zaczyna się problem no i znowu przed 5 i już ciężko jest zasnąć.
I tak co noc #!$%@?. Jestem notorycznie zmęczona, wręcz wyczerpana. Mam dość. (╥﹏╥)
#zalesie #spanie #bezsennosc
I tak co noc #!$%@?. Jestem notorycznie zmęczona, wręcz wyczerpana. Mam dość. (╥﹏╥)
#zalesie #spanie #bezsennosc
Potifara +50
W tym momencie na miejscu Sylwestra Wardęgi miałbym jedno wielkie „ale" do „Boxdela". Michał po Pandora Gate mógł pójść na dno, jak to zrobił Marcin Dubiel. Nie poszedł, bo jedną z bardzo mocnych pomocnych dłoni wystawił mu właśnie „Druid". Zrobił to, mimo że zdawał sobie sprawę, jakie konsekwencje taka postawa poniesie. A przede wszystkim jaki będzie miała odbiór. Wypominał to sam „Nitro", z którym teraz włodarz FAME-u się trzyma.
Sergiusz w tamtym
Sergiusz w tamtym
- za mało kładę się klatką piersiową na baku, przez co ciężko mi odpowiednio zakotwiczyć się łokciem na baku i wspieram się na manetce!
- wydaje mi się że za wolno się składam, zbyt mało pewnie.
- przydałyby mi się stompgripy, masakrycznie się ślizgam po baku.
- zdarza mi się że przy hamowaniu mam sztywne ręce bo się nimi zapieram, zamiast zaprzeć się nogami o bak.
- konieczna inna opona na tył, M Pilot Road 4 zużywa się straszebnie na krawędzi.
- @gerard-kowalski : miałeś rację, jedynka jednak jest bez sensu na tym zakręcie o którym rozmawialiśmy ;)
#motocykle #torkisielin #svlepszeodkobiety #sv650
@misza_zg: na tym też się łapałem. Na ulicy potrafię dohamować w jakimś tam przechyle i spokojnie trzymać się jak trzeba, a jak chciałem to agresywniej powtórzyć na torze to się zdziwiłem
Tak jak @gerard-kowalski: mówi mam stomgripy z Ali. Nawet coś trzymają nie narzekam. Nie ślizgam się już z baku, nie było dedyków do mojego gixa więc kupiłem jakieś inne największe jakie znalazłem.
Klej trzyma mocno, mycie mu nie straszne, tylko trochę syfu łapią przy mocnym zapieraniu. Tu foto po ostatnim lataniu.
@WiewiurPL: dzięki za info, patrze na ceny i muszę powiedzieć że jestem w lekkim szoku, spodziewałem się że maks 50 zł za takie dwa kawałki lepkiej gumy...
Trafiłem na temat -> https://www.svforum.pl/viewtopic.php?f=10&t=15754
Podobno podkładki gecko bardzo dobrze się sprawdzają (12 zł za sztuke) ( ͡° ͜ʖ ͡°). Ktoś jeszcze robił stompgripy z maty z Ikea
Niektórych moto nie wrzucisz szybko w zakręt, po prostu, taka konstrukcja, ale skoro widzisz problem to znaczy że już nieźle Ci idzie.
Gx
Mówisz żeby wbić z bomby? Mam 120km do Pszczółek Słupsk here