Wpis z mikrobloga

@Tonyk: podobna popularnosc mialo swojego czasu "ai se eu te pego" i tez byla taka nagonka przez samcow. kompletnie nie moj gust, ale wydaje mi sie ze spory sukces w Polsce (nie wiem jak w innych krajach) zawdziecza temu, ze jest latynoska i kobietom kojarzy sie z przystojnymi hiszpanami. ale moze #!$%@? glupoty, nie wiem ( ͡° ͜ʖ ͡°) w kazdym razie wyroslam z hejtowania czegos tylko
  • Odpowiedz
Poza tym, żeby hejtować wypadało by mimo wszystko przesłuchać choć raz

choć raz

C H O Ć R A Z

@HetmanPolnyKoronny: #!$%@? jeżeli słyszałeś jej TYLKO raz. Ja bardzo chciałbym żebym tą piosenkę słyszał jeden raz. Problem tkwi w tym że większość jej nie cierpi po jest grana dziesiątki razy dziennie (w radiu, wbrew ich woli).
  • Odpowiedz
@Tonyk: W końcu zdecydowałem się ją wygooglować, bo nie wiedziałem o co ten szum. Typowy wakacyjny kawałek na jeden sezon, nie wiem o co te hejty. W sumie to już ją chyba wcześniej słyszałem, ale głowy nie daję. Raida na szczęście nie słucham, więc mnie problem katowania nie dotyczy.
  • Odpowiedz
@Tonyk: To uczucie gdy nigdy nie słyszałem tej piosenki, ale mam na tyle rigczu żeby nie robić z tego przedstawienia i nie żebrać o plusy w związku z tym xD
  • Odpowiedz
Kto ani raz nie obejrzał i nie nabił ani jednego oglądnięcia dla Despacito, daje plusa

@Tonyk: nie chcę uchodzić za jakiegoś superior freethinkera, ale teraz po raz pierwszy o tym usłyszałem... Czyżby ten utwór pojawiał się w towarzystwie tagów dla patologii typu magical itp?
  • Odpowiedz
@Tonyk: jedyne czego nie rozumiem to czemu to wywołuje takie z braku lepszego słowa "kontrowersje", przecież to jest zwykła popowa piosenka jakich są setki innych, wtf :D
  • Odpowiedz