Aktywne Wpisy
Z ambitnej osoby, z wyróżnieniami na studiach na politechnice, doszłam do momentu, że po prostu marzę o pracy typu żabka / biedronka / stacja paliw, ale nie wiem jak zniosę presję rodziny, że jak to tak, ja taka mądra miałam być, a w sklepie pracuję. 3 lata pracy z szefem narcyzem sprawiło, że czuję, że spleśniał mi mózg, a pewność siebie szoruje po dnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Elberus +97
Laski jak zapowiedzialy tak znikly w niedziele, wlasciciel nawet sie nie pofatygowal odebrac kluczy, wiec zostawily go w skrzynce (mnie w tym czasie nie bylo- siedzialam w pracy). Stan mieszkania po ich wyjsciu byl oplakany, w kuchni wszystko sie kleilo (bo poprzedniego dnia jadly arbuza-ale zeby posprzatac, to juz nikogo nie bylo). W lazience walaly sie wszedzie brudne platki kosmetyczne. A w toalecie na desce byla krew (╥﹏╥). No coz jak widac #rozowepaski poraz kolejny pokazuja, ze to syfiary niesamowite.
W tej historii jest jedna rzecz, ktorej wam wczesniej nie opisalam. A mianowicie ja do swojego pokoju nie mam klucza. Jak tylko dowiedzialam sie, ze wywinal taki numer z tymczasowym wynajmem, to kazalam mu natychmiast zalatwic mi nowy zamek. Uwaga niby zalatwil tak ze dal mi klucz, ktory do niego nie pasuje - mowiac ze zmienil mi zamek i to jest nowy klucz. Gowno zmienil, dal mi na odczepne jakis bylejaki klucz... Jak tylko sie skapnelam co jest grane, od razu zaczelam do niego dzwonic i a on bezczelnie nie odbiera telefonu i udaje na messengerze ze nie odczytal wiadomosci. Ja piernicze jaki #januszebiznesu , a dodam ze to facet kolo 30
Tak ze tego posumowujac chyba czas na wyprowadzke
Taguje #katowice #wynajem #mieszkanie
Jesteś w stanie określić właściciela tego
Rozumiem o co Ci chodzi, naprawdę. Mam po prostu inne podejście i chyba gorszy dzień dzisiaj.
i btw. coś takiego jak "anonimowego foxbonda" nie istnieje, mój nick nie jest anonimowy.
OP wynajmuje pokój w trzy pokojowym mieszkaniu, jeden jest jej, drugi właściciela, a trzeci ktoś opuścił niedawno.
Właściciel w okresie wakacji zaczął reklamować swój pokój na wynajem w serwisie airbnb, ale do zamieszkania jest ten opuszczony w ostatnim czasie - kłamstwo właściciela. W pokoju @BlackLadybug nie ma sprawnego zamka, przez co nie może go zamykać, jak przychodzą