Wpis z mikrobloga

Elo mirki i mirabelki tak ja zapowiadalam w tym wpisie [https://www.wykop.pl/wpis/25160517/mirki-obczajcie-co-odjebuje-facet-u-ktorego-wynajm/] nastepuje czesc 2 z piekielnego mieszkania.

Laski jak zapowiedzialy tak znikly w niedziele, wlasciciel nawet sie nie pofatygowal odebrac kluczy, wiec zostawily go w skrzynce (mnie w tym czasie nie bylo- siedzialam w pracy). Stan mieszkania po ich wyjsciu byl oplakany, w kuchni wszystko sie kleilo (bo poprzedniego dnia jadly arbuza-ale zeby posprzatac, to juz nikogo nie bylo). W lazience walaly sie wszedzie brudne platki kosmetyczne. A w toalecie na desce byla krew (). No coz jak widac #rozowepaski poraz kolejny pokazuja, ze to syfiary niesamowite.

W tej historii jest jedna rzecz, ktorej wam wczesniej nie opisalam. A mianowicie ja do swojego pokoju nie mam klucza. Jak tylko dowiedzialam sie, ze wywinal taki numer z tymczasowym wynajmem, to kazalam mu natychmiast zalatwic mi nowy zamek. Uwaga niby zalatwil tak ze dal mi klucz, ktory do niego nie pasuje - mowiac ze zmienil mi zamek i to jest nowy klucz. Gowno zmienil, dal mi na odczepne jakis bylejaki klucz... Jak tylko sie skapnelam co jest grane, od razu zaczelam do niego dzwonic i a on bezczelnie nie odbiera telefonu i udaje na messengerze ze nie odczytal wiadomosci. Ja piernicze jaki #januszebiznesu , a dodam ze to facet kolo 30

Tak ze tego posumowujac chyba czas na wyprowadzke

Taguje #katowice #wynajem #mieszkanie
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dolOfWK6KN: Dopóki nie jestem w stanie określić osób, które atakuje op nie ma to dla mnie znaczenia, bo mogą być zmyślone. Czyli jeśli ktoś atakowałby moich bliskich, ale nikt nie wie o kogo konkretnie chodzi to nie ma problemu. (ale skoro nikt nie wie, że o nich chodzi to i ja nie wiem, że to jest o nich - tym bardziej nie ma problemu)

Jesteś w stanie określić właściciela tego
  • Odpowiedz
@foxbond: Dlatego napisałem o "anonimowej matce" i "anonimowym ojcu", czyli o rodzicach anonimowego foxbonda. Też nie jestem w stanie określić kim są Twoi rodzice albo Ty.

Rozumiem o co Ci chodzi, naprawdę. Mam po prostu inne podejście i chyba gorszy dzień dzisiaj.
  • Odpowiedz
@dolOfWK6KN: Może i tak, jak widać ja z kolei mam czas żeby ci odpisywać, normalnie by nie było nawet jednej wiadomości ( ͡° ͜ʖ ͡°)

i btw. coś takiego jak "anonimowego foxbonda" nie istnieje, mój nick nie jest anonimowy.
  • Odpowiedz
@dolOfWK6KN: Też jest, ale to relikt z gimnazjum. Myślałem, że imię wziąłeś z profilu tutaj, jeśli z tamtego miejsca to nie jesteś w błędzie. Ot, chyba po prostu najgorsze miejsce xD
  • Odpowiedz
@dolOfWK6KN uwaga tłumaczę bo mam luz w robocie i znam @BlackLadybug.
OP wynajmuje pokój w trzy pokojowym mieszkaniu, jeden jest jej, drugi właściciela, a trzeci ktoś opuścił niedawno.
Właściciel w okresie wakacji zaczął reklamować swój pokój na wynajem w serwisie airbnb, ale do zamieszkania jest ten opuszczony w ostatnim czasie - kłamstwo właściciela. W pokoju @BlackLadybug nie ma sprawnego zamka, przez co nie może go zamykać, jak przychodzą
  • Odpowiedz
@dolOfWK6KN: w ogole nie zmienil jak sie okazalo. Poprostu dal klucz do dzwi ktory niepasuje. Jak wczesniej mieszkalam ze wspollokatorka, to nie przeszkadzal mi ten fakt, gdyz sobie ufalysmy. Teraz no sorry, jak ma tak wynajmowac to niech mi zmieni zamek, lub da pasujacy klucz
  • Odpowiedz