Wpis z mikrobloga

@dr_Klauf: wiem do czego zmierzasz, no nie, zdarzają sie mordy niewyjściowe i dla mnie niezadbane , no taki jest świat. Nie biore kompletnie pod wglad wzrostu i byłem w szoku, aż tak jest ważny
  • Odpowiedz
@Dankan90: W drugą stronę jest podobny problem, kiedyś zastanawiałem się, czy spotkam dziewczynę, która nawet w 10-cio centymetrowych obcasach byłaby niższa ode mnie tylko o kilka cm, żebym nie musiał się schylać, aby dać buziaka.

Czyli musiałaby mieć 185 cm wzrostu.

Pogodziłem się już z tym, że nie znalazłem ;)

Fotka nieco przerysowana, ale z grubsza taki mój los ;)
Mordeusz - @Dankan90: W drugą stronę jest podobny problem, kiedyś zastanawiałem się, ...

źródło: comment_Bhij4w5uedtjUkX5RDg9lahPA1lCcruL.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@Dankan90 loszkom hehe #!$%@?. Mój różowy ma duże stopy 43, 175 cm wzrostu. Ostatnio znalazła dobre szpilki, założyła, i co? Hur dur jaki ty mały, jestem większa od ciebie (184 here). Dopiero jak jej koleżanka powiedziała że mimo szpilek brakuje jej kilka cm to się ogarnęła. Serio czas poszukać kogoś z miseczka F, szkoda tracić życie na przeciętne D ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
ale masz glupia babe xD ja #!$%@? ale zenua

@ButelkaBezKaucji: On sam nie jest zbytnio ogarnięty, skoro ktoś inny musiał mu mówić o tym, że wciąż jest wyższy, jakby nie mógł na futrynie ołówkiem porównać wzrostu.

Innymi słowy, to nie miało być do mnie ;p Ale gdybyś wyedytował, to by go nie zawołało.
  • Odpowiedz