Aktywne Wpisy
hacerking +142
Dobra, czas na wyznania, bo co chwilę jestem atakowany, że żebrakiem. Nie wstydzę się tego, lecz ja dzięki wsparciom choć przez jedną j----ą chwilę czuję się normalny i mogę sobie pozwolić na takie rzeczy jak MC, hottodga itp.
Pewnie zawsze już będę nosił swój krzyż, lecz to ja k---a przeżyłem śmierć siostry, to ja musiałem chodzić w g---o ubraniach, przeżyć j----ą biedę, to mi rodzina odmawiała psychiatry, bo będzie to w papierach.
Śmierć
Pewnie zawsze już będę nosił swój krzyż, lecz to ja k---a przeżyłem śmierć siostry, to ja musiałem chodzić w g---o ubraniach, przeżyć j----ą biedę, to mi rodzina odmawiała psychiatry, bo będzie to w papierach.
Śmierć
Zielonka021124 +17
Programista15k (18k B2B) here, 25 lat i dobijam 5 lat w branży. Poważnie rozważam pisanie matur jeszcze raz i pójście na lekarski lub lek-dent. Sytuacja w branży IT oraz ostatni wylew artykułów/postów o lekarzach (nie będę oceniał) to trochę potęguje i w sumie nie wiem co myśleć.
Uprzedzając - wiem, że jestem zielonką jak i widziałem podobne tematy na wykopie (a na tagu #programista15k to już wyłącznie narzekanie - żeby
Uprzedzając - wiem, że jestem zielonką jak i widziałem podobne tematy na wykopie (a na tagu #programista15k to już wyłącznie narzekanie - żeby
Myślę nad Sharkoon Skiller SGS3 (1300 zł) - typowo gamingowy, ale zajebiście mi pasuje - picrel poniżej.
Są jakieś lepsze/tańsze/lepiej dopasowane do pracy opcje? Potrzebuję KONIECZNIE podparcia odcinka lędźwiowego (najlepiej z regulacją) i najchętniej zagłówka.
#komputery #pracbaza #kiciochpyta #grykomputerowe #gry #freelance
http://www.sklep.fajnemeble.pl/?p=productsMore&iProduct=1266&sName=fotel-biurowy-ergomax-ergohuman-elite--wiecej-niz-standard
To podobno robi robotę. Ale to już koło 2k pln.
@Wirtuoz: K-----e, drogie ( ͡° ʖ̯ ͡°) Warto w to iść jak się nie jest #programista15k, ale jednak te 6-9 godzin dziennie w fotelu spędza? :v
@Wirtuoz: A to ma też podporę pod łeb? Po fotach nie bardzo jestem w stanie ocenić, czy dosięgnie czy tylko tak wygląda. Siedziałem na fotelach w podobnej cenie w Agata Meble i
Znalazłem za to jeszcze taki wynalazek i postawiłem sobie za cel go przetestować ( ͡° ͜ʖ ͡°) Pasowałby mi zajebiście do biura, więc albo to, albo opcja budżetowa w Ikei i mam nadzieję, że wystarczy.
https://www.agatameble.pl/meble/fotele-i-krzesla-biurowe/fotele-obrotowe/fotel-biurowy-drive-zolty
@Wirtuoz:
@llll:
@Bartoshh:
@Shinpu: Ziomy, badałem fotele w Agacie - ten brzydal za 1399 zł byłby megawygodny, tylko ma w c--j za dużą poduszkę pod lędźwia, a system mocowania poduszki górnej jest