Wpis z mikrobloga

Mirki, fotel do pracy przy kompie do 1000 zł (chyba że warto dać więcej) - jakieś pomysły?

Myślę nad Sharkoon Skiller SGS3 (1300 zł) - typowo gamingowy, ale zajebiście mi pasuje - picrel poniżej.

Są jakieś lepsze/tańsze/lepiej dopasowane do pracy opcje? Potrzebuję KONIECZNIE podparcia odcinka lędźwiowego (najlepiej z regulacją) i najchętniej zagłówka.

#komputery #pracbaza #kiciochpyta #grykomputerowe #gry #freelance
Funky666 - Mirki, fotel do pracy przy kompie do 1000 zł (chyba że warto dać więcej) -...

źródło: comment_jzfNbTFcE2zzpEMpjiAOvREoTMAwwbnV.jpg

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Funky666: miałem podobne dylematy, jak chcesz fotel z podpraciem odc lędźwiowego, dobry fotel to musisz dać 2-3k zł, jak do 1k to Markus z Ikea, 500-600zl i zjada te gamingowe gówna
  • Odpowiedz
  • 0
@llll:
@Wirtuoz: K-----e, drogie ( ͡° ʖ̯ ͡°) Warto w to iść jak się nie jest #programista15k, ale jednak te 6-9 godzin dziennie w fotelu spędza? :v

@Wirtuoz: A to ma też podporę pod łeb? Po fotach nie bardzo jestem w stanie ocenić, czy dosięgnie czy tylko tak wygląda. Siedziałem na fotelach w podobnej cenie w Agata Meble i
  • Odpowiedz
@Funky666: nie wiem, nie jestem znawca jakimś, ja kupiłem Markusa i sugestie wygodnie, ważne żeby siedzieć prosto a nie jakoś odchylonym tzn plecy mam prostopadle do podłogi, serio nic nie mnie nie boli
  • Odpowiedz
  • 0
@Wirtuoz: Badam jeszcze Agatę - nie mogę znaleźć tamtych na stronie (kosztowały koło 600-900 zł), ale ta strona od zawsze kuleje z tego co pamiętam.

Znalazłem za to jeszcze taki wynalazek i postawiłem sobie za cel go przetestować ( ͡° ͜ʖ ͡°) Pasowałby mi zajebiście do biura, więc albo to, albo opcja budżetowa w Ikei i mam nadzieję, że wystarczy.

https://www.agatameble.pl/meble/fotele-i-krzesla-biurowe/fotele-obrotowe/fotel-biurowy-drive-zolty
Funky666 - @Wirtuoz: Badam jeszcze Agatę - nie mogę znaleźć tamtych na stronie (koszt...

źródło: comment_zcSXz6ina9szqt4THxUz8hDWOxKoxTFF.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Funky666: Moim zdaniem warto - od kiedy go mam to zupełnie przestałem narzekać na ból pleców (już 4 lata). Dodatkowo, mam drugi taki (używany raz na 2 tygodnie) i, mimo że pierwszy dość mocno eksploatuje, wygląda równie dobrze jak ten rzadko używany.
  • Odpowiedz
  • 1
@bobicjusz: No za piękny nie jest xD Ale kolory by mi pasowały - zaraz go przetestuję, tylko mi dziecko zasnęło w aucie i siedzę na parkingu pod Agatą jak c--a od godziny xD
  • Odpowiedz