Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Wytlumaczcie mi jak to jest mozliwe ze moj kimpel wybrał sobie na dziewczynę kogos bardzo nieatrakcyjnego. Nie jest typem przegrywa. Mial rozne laski, raz leosze raz gorsze ale teraz przesadzil. Dziewczyna ma nos jak gargamel, cienkie nieoobiece usta, jaka niesymetryczna twarz. Niby zadbana ale wiadomo ze nie ukryje wszytskiego. Nie pojmuje miłości. To uczucie jest tak glupie ze ludziom oczy mydli. On chyba widzi jak ona wyglada. Nie wiem jak to wytlumaczyc. Serio mozna byc tak zakochanym z brzydkiej lasce? To jest nienormalne.

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Zkropkao_Na
  • 36
@AnonimoweMirkoWyznania: nie przyznałem ci racji. Nie rozumiesz chyba tego tak jak różowe. Już wyjaśniam. Facet wybiera kobietę która jemu się najbardziej podoba Z WYGLĄDU. JEMU. A fajny charakter różowego jest niewątpliwym plusem żeby związać się z takim różowym. W skrócie: FACET WIDZI RÓŻOWEGO 10/10 W SWOIM UPODOBANIU ZAGADUJE OKAZUJE SIĘ ZE RÓŻOWY JEST FAJNY Z CHARAKTERU WUEC DLACZEGO BY NIE MIEĆ TAKIEGO RÓŻOWEGO NA STAŁE?
OP: @Indikatiwus_presentusaktiwus: nie wierze ze ona moze mu sie podobac i byc dla niego nawet 5/10. To jest niemozliwie. Facetom zawsze podobaja sie te same dziewczyny. Przy przdcietnych mozemy miec rozne opinie ale brzydkie zawsze DLA KAZDEGO SA BRZYDKIE. Bylo kiedys tak ze dla ciebie laska to 10/10 a dla kumpla 1/10? Az tak skrajnie sie rozniliscie?

Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: dope
@AnonimoweMirkoWyznania: jest tak bardzo często. Dla mnie Natalka Dormer jest 9/10 i bardzo mi się jej mordka podoba a kumplowi nie. I znam ziomka którego ideałem jest ta aktorka co gra aslaug w Vikings (dla mnie -100/10). No ale owszem czasem można ocenić obiektywnie czy ktoś jest atrakcyjny. No ale miłość to jest #!$%@? rzecz.