@maresun: @Aura_: @robcioo1994: niedawno do mnie doszły, dzisiaj je odpakowałem. nie łączy gniazdo kabla w słuchawce, gra tylko prawy kanał. Można poruszać kablem, wtedy na chwile polecą dwa. jestem zażenowany
@Namaszczacz: @Aura_: Możecie powiedzieć czy dostaliscie jakieś potwierdzenie mailem, że produkt został wysłany Bo ja kupiłem te słuchawki 2017-07-08(sobota). Przyszło potwierdzenie zakupu oraz nr konta + instukcje jak zrobić przelew Przelew się udał(potwierdzenie z banku), ale nie dostałem żadnego potwierdzenia od nich mailem Dzwoniłem do nich 2017-07-10(poniedziałek) i powiedziano mi że przelew został przyjęty I od tego czasu cisza. Myslałem ze trochę potrzeba, aż dotrą, ale niepokoi mnie
płaciłem kartą też, ale szły bardzo długo. Przed otrzymaniem słuchawek dostałem tracking number, który był w fakturze, którą też dostałem mejlem @robcioo1994:
#bose #sluchawki #cebuladeals
mam dokanałowe i jestem mega zadowolona
I jak płasko grają?
Bo ja kupiłem te słuchawki 2017-07-08(sobota). Przyszło potwierdzenie zakupu oraz nr konta + instukcje jak zrobić przelew
Przelew się udał(potwierdzenie z banku), ale nie dostałem żadnego potwierdzenia od nich mailem
Dzwoniłem do nich 2017-07-10(poniedziałek) i powiedziano mi że przelew został przyjęty
I od tego czasu cisza.
Myslałem ze trochę potrzeba, aż dotrą, ale niepokoi mnie
@robcioo1994: