Aktywne Wpisy

SmugglerFan +131
ej, serio, jest w stanie ktos na to odpowiedziec?
jak to mozliwe ze ludzie chodza do spowiedzi przez paredziesiat lat? przeciez jesli postanawiali poprawe to tych grzechow powinni miec coraz mniej. po tylu latach juz nie powinni miec w ogole grzechow.
#bekazkatoli #religia #katolicyzm #spowiedz #pytanie #chrzescijanstwo
jak to mozliwe ze ludzie chodza do spowiedzi przez paredziesiat lat? przeciez jesli postanawiali poprawe to tych grzechow powinni miec coraz mniej. po tylu latach juz nie powinni miec w ogole grzechow.
#bekazkatoli #religia #katolicyzm #spowiedz #pytanie #chrzescijanstwo
źródło: 55afe05347c6f_o_original
Pobierz
thorgoth +115
Marianna Schreiber w wieku 22 (po lewo) i 32 lat. Aż się lewą nogą przeżegnałem.
Ja wiem że brzydko i nisko się wyglądu czepiać ale jak można w wieku 22 lat wyglądać jak baba cmentarna z wiedzmina, po czym dekadę później wygladac dwa razy mlodziej i lepiej? Ile to musiało pieniędzy kosztować?
#logikarozowychpaskow #ciekawostki
Ja wiem że brzydko i nisko się wyglądu czepiać ale jak można w wieku 22 lat wyglądać jak baba cmentarna z wiedzmina, po czym dekadę później wygladac dwa razy mlodziej i lepiej? Ile to musiało pieniędzy kosztować?
#logikarozowychpaskow #ciekawostki
źródło: 1000007779
Pobierz

What you should expect:
Homecoming: The opening mission and cinematics from Destiny 2’s Campaign.
Countdown: Enter the Crucible to battle other Guardians in a brand new mode. Attack or Defend the base on a new map custom-built to support this new game type.
Control: The original standard for Crucible combat is back, with some impactful changes. Control the zones on another new map built with this objective in mind.
The Inverted Spire: Strike at the heart of a Vex stronghold. Bring two willing allies, or let Matchmaking introduce you to a Fireteam of Guardians.
New Subclasses: The new fighting style for each Class will be at the ready. Choose from the Dawnblade Warlock, Arcstrider Hunter, or Sentinel Titan.
The Farm: For one hour, on Sunday, July 23, we’re inviting you to tour the new social space in Destiny 2. Starting at 10AM Pacific, you’re welcome to kick the ball into the net or befriend a chicken. Most vendors and services will be offline. Our goals are to see how many of you it can accommodate at once.
źródło: comment_GoqzCFB7Xkuj1nbafZSa6FD5X38SzLQI.jpg
Pobierz@maciekpod: a gdzie mój kochany voidwalker?