Aktywne Wpisy
23 stycznia 2023
Poniedziałek III tygodnia okresu zwykłego
(Mk 3, 22-30)
Uczeni w Piśmie, którzy przyszli z Jerozolimy, mówili o Jezusie: "Ma Belzebuba i mocą władcy złych duchów wyrzuca złe duchy". Wtedy Jezus przywołał ich do siebie i mówił im w przypowieściach: "Jak może Szatan wyrzucać Szatana? Jeśli jakieś królestwo jest wewnętrznie skłócone, takie królestwo nie może się ostać. I jeśli dom wewnętrznie jest skłócony, to taki dom nie będzie mógł się
Poniedziałek III tygodnia okresu zwykłego
(Mk 3, 22-30)
Uczeni w Piśmie, którzy przyszli z Jerozolimy, mówili o Jezusie: "Ma Belzebuba i mocą władcy złych duchów wyrzuca złe duchy". Wtedy Jezus przywołał ich do siebie i mówił im w przypowieściach: "Jak może Szatan wyrzucać Szatana? Jeśli jakieś królestwo jest wewnętrznie skłócone, takie królestwo nie może się ostać. I jeśli dom wewnętrznie jest skłócony, to taki dom nie będzie mógł się
#patostreamy #danielmagical
niech ktoś streści co weterynarz powiedział tucznikowi?
co z tą Sonia wyszło? bo nie ma mnie w domu
niech ktoś streści co weterynarz powiedział tucznikowi?
co z tą Sonia wyszło? bo nie ma mnie w domu
Postanowiłem zrobić mała zemstę.
2 miesiące temu założyłem fejkowe konto z modelem, z fajną bryką, (ok. 70-80% swipow konczy się sparowaniem). Odziwo 3 laski z tych 4 , z którymi wczesniej się ustawiłem też dały mnie na prawo. Zacząłem miłą gadkę z wszystkimi. Dodałem, ze jadę na wakacje na Malediwy , ale samemu tak smutno.
Niektóre z nich już nalegają na spotkanie.
Poza tym piszę jeszcze z jakimiś atencjuszkami, szukające sponsora, które pierwsze napisały. W sumie jest z 30 osób. Co chwilę każda pisze więc nie nadążam odpisywać. (Mam ponad 830 par).
Powoli zaczynam realizować swoj plan, a jest on następujący. W najblizszą sobotę przed południem (gdy nie ma ruchu) umówię wszystkie dziewczyny na tą samą godzinę w "własnym pubie" (gdzie pracuję jako barman) . Już nie mogę doczekać sie reakcji swojej i szefuncia, który mówił, że mało dziewczyn coś do nas przychodzi.
To się zdziwi.
Mam nadzieję, że dostaną nauczkę bezczelne kłamczuchy i blacharki. Niech to będzie dobra nauczka dla nich.
Dalszy ciąg relacji w sobotę wieczorem. Dostępny będzie również zapis z monitoringu ;)
Chyba zesram się ze śmiechu.
#tinder #logikarozowychpaskow
Treść została ukryta...
Szanuje. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Pierwszy męczennik wykopu xD.
A jeżeli to wszystko jest jedną wielką pastą ? Przekonamy sie kiedy beda nagrania. W kazdym razie co skislem to moje. ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
Komentarz usunięty przez autora
To zawołaj resztę :D
Logujesz się, klikasz wołaj i wklejasz linki, do tego wpisu i do nowego, gdzie chcesz wołać. Powinno działać, ale nigdy tego nie używałem. Chciałem odpalić, ale napisał, że nie mój wpis i nie mogę.
@Pitertore: Tinder ogólnie jest dla zjebów - nie poznałem tam żadnej interesującej dziewczyny.
@maciek03: