Aktywne Wpisy
ataeB +31
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
lajsta77 +231
Ale właśnie jeblo kategoria 4 w Florydę, 220 km/h, w porywach 260 km/h, woda o ponad metry wysokości ma się podnieść. Stolica dostanie a Wybrzeże niestety zmiecie, pierwsze relacje będą za 7 godzin jak się będzie robić jaśniej #usa #floryda #huragan #lajstawusa
Zamontowanie zaworu wstydu planuje do Hondy Accord VI 2.0 V-Tec(rocznik 2001).
Słyszałem różne opinie, które zazwyczaj kończą się tym, że jak nie przycebulę na instalacji to będzie się ładnie sprawowało.
Jakieś opinie lub porady?
#honda #motoryzacja #lpg
Unikaj tylko sterownika GOFAST od staga, kup porządnego QBOX i wtryski barracuda.
Bardziej chodzi o sam sens instalacji w tym silniku, bo różne opinie słyszałem
@UmrzecZmilosci: Zapamiętam :)
Co do samej instalacji, domagaj się zdjęcia kolektora i nie słuchaj, że da się bez, mają ściągać i dać nowe uszczelki.
Z własnych doświadczeń - bo poprawiałem u siebie instalację sam po gazowniku partaczu - wszystkie połączenia kabli mają być lutowane i ładnie odizolowane, pod maską musi być porządek i ma to wyglądać tak pięknie, jakby z fabryki
Komentarz usunięty przez autora
Pewnie wezmę jakiegoś znajomego mechanika aby skontrolował jak to jest zamontowane, dzięki :)