Aktywne Wpisy

Ytarka +28
Lubię, gdy dobre rzeczy równie dobrze wyglądają, a Marshall wie, jak to się robi.
JBL wysiada. I jest brzydki. Nawet z tym nie handlujcie.
#chwalesie #takaprawda
JBL wysiada. I jest brzydki. Nawet z tym nie handlujcie.
#chwalesie #takaprawda

Jakie piwerko najlepsze?
- Zatecky 11.4% (18)
- Carlsberg 2.5% (4)
- Perła 15.8% (25)
- Specjal 3.8% (6)
- Tylko kraftowe ( ͡° ͜ʖ ͡°) 21.5% (34)
- Redd's, Somersby, Garage 6.3% (10)
- Lech 8.9% (14)
- Tyskie 7.0% (11)
- Żywiec 8.9% (14)
- Inne - napisz w komentarzu 13.9% (22)

Jak myślicie mając 28lvl można zacząć przygodę z programowaniem nie za późno? Jak później wygląda ścieżka zawodową takiego programisty. Zarobki te sprawy czy te języki programowania są jakieś popularne i uniwersalne ? Jak wygląda rynek pracy dla programistów czy jest przesyt ?
Iść tą drogą ?
#cplusplus #programowanie #java
@sorhu
@przemyslaw-maczka
Pierwsze co zrobiłem to wklepałem w google, ale definicja mało mi mówiła więc potrzebowałem jakiejś prostej definicji a taka podał @LirycznySadysta
Jak pisałem wczsniej niemałem nic wspólnego nigdy z programowaniem (poza cnc) więc wszystko jest dla mnie obce więc pytam.
Czego oczekiwać w ogóle po takim kursie ?
@LirycznySadysta
A ja uważam, że podobna składnia wiele nie daje. Jak ktoś ogarnia podstawy, to poradzi sobie z inną składnią.
Moim zdaniem, do nauki najlepszy jest Python.
No a teraz mozna dopisac "i jak to wyszukac w googlu" xD popieram calkowicie, szukanie nie boli, ale pytac tez należy, zwlaszcza jako poczatkujacy programista. Widze po stażystach w robocie jak nie zadają pytan, robia po swojemu i wychodzi gowno :C
cc @keylornavas1
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Od czego zaczynałeś naukę ?
@keylornavas1: Tu wyjaśnienie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pamietaj, dobry programista pracy szuka tylko raz, poznie praca szuka jego.
Ale tak na serio handluj z tym: Ja mam pod czterdzieche, trojke dzieci i jestem na drugim roku informatyki.