Aktywne Wpisy
Marakuja +887
Białek @M_B ty k---o j----a, takiej fałszywej persony jak ty to ciężko nie pocisnac. Specjalnie odzyskałem konto, żeby w pustym łbie może coś zaświeciło. Ty k---o z moderacji, która na wojnie by sprzedała swoja matkę, żeby swoje z-----e geny dalej puścić w świat -c--j ci w dupę, banuj.
Z pozdrowieniami,
C--j wam w dupę
#moderacja #nieruchomosci
Z pozdrowieniami,
C--j wam w dupę
#moderacja #nieruchomosci
o__0 +87
Ciekawe co tam kombinowali z tym tagiem, że tylko ten tag zwraca 500
#nieruchomosci #moderacjacontent #wykop
#nieruchomosci #moderacjacontent #wykop
Akcja: https://www.wykop.pl/wpis/25068019/dobra-s--------i-patonix-bedzie-szukal-nowego-mies/
#danielmagical #rafonix #polowanienachudegobyka
Wiele osób na wykopie to osoby które po prostu chcą kogoś powyzywać, bawić się w detektywa (wiadomo, że każdy w miarę dobry detektyw może rozkminić kogoś adres, a w tym różne informacje o kimś).
Youtube to bardzo duża część dzieci!
Powiedz mi, że 90% widowni to nie dzieci u np: Blowka, Rezigiusza, Isamu, Magicala, Medusy (mógłbym wymienić tu całe polskie yt).
Do wykopu nie mam żalu - próbuję wmówić paru porządniejszym, a nie raz nieporządniejszym ludziom fakty // że to już jest po prostu przesada. Inni będą chamscy obrażając mnie lub pisząc po prostu "zielonek" "usun konto" próbując pokazać mi, że są ważniejsi.
Rozumiem, że Rafonix zrobił wiele złego i chcecie się na nim odegrać - jedyne co by wystarczyło to wyśmiewanie się z jego twórczości, jednak to było
Parę godzin temu pojawił się wpis o Baziliszekchan czy jak jej kanał się nazywa.
Naraziła się Karachanowi (A ludzie stamtąd to trochę większy hardkor) więc wybili jej okno i zostawili prostą wiadomość - albo usunie się z sieci albo spotkają się ponownie.
To nie jest tak, że jesteśmy jakimiś potworami. Z tego co zdążyłem zauważyć od kiedy założyłem tu
Jak mówiłem - wątpię, że jeżeli nawet by przeprosił to byście zaprzestali // mało kto tutaj traci swój cenny czas, żeby komuś coś wmówić.
Bardziej ludzie to robią z tej całej możliwości wyzywania kogoś, prześladowania czy bycia większością tej społeczności.
Są jednak też pewnie ludzie jak ty,