Wpis z mikrobloga

@F4eddy: Brzmi to w sumie jak dobry plan, ale gdy nawet by przepraszając na kolanach płakał wątpię, że wy byście przestali to robić.
Wiele osób na wykopie to osoby które po prostu chcą kogoś powyzywać, bawić się w detektywa (wiadomo, że każdy w miarę dobry detektyw może rozkminić kogoś adres, a w tym różne informacje o kimś).
Youtube to bardzo duża część dzieci!
Powiedz mi, że 90% widowni to nie dzieci u np: Blowka, Rezigiusza, Isamu, Magicala, Medusy (mógłbym wymienić tu całe polskie yt).
Do wykopu nie mam żalu - próbuję wmówić paru porządniejszym, a nie raz nieporządniejszym ludziom fakty // że to już jest po prostu przesada. Inni będą chamscy obrażając mnie lub pisząc po prostu "zielonek" "usun konto" próbując pokazać mi, że są ważniejsi.
Rozumiem, że Rafonix zrobił wiele złego i chcecie się na nim odegrać - jedyne co by wystarczyło to wyśmiewanie się z jego twórczości, jednak to było
  • Odpowiedz
@sqrtx: Ludzie grożą mu śmiercią bo wiedzą że czyta tag :v
Parę godzin temu pojawił się wpis o Baziliszekchan czy jak jej kanał się nazywa.
Naraziła się Karachanowi (A ludzie stamtąd to trochę większy hardkor) więc wybili jej okno i zostawili prostą wiadomość - albo usunie się z sieci albo spotkają się ponownie.
To nie jest tak, że jesteśmy jakimiś potworami. Z tego co zdążyłem zauważyć od kiedy założyłem tu
  • Odpowiedz
@F4eddy: Oh, powiem tak szczerze - przeczytałem już wiele odpowiedzi na moje wypowiedzi, a ty jesteś jedyną osobą która jest naprawdę spoko ;p
Jak mówiłem - wątpię, że jeżeli nawet by przeprosił to byście zaprzestali // mało kto tutaj traci swój cenny czas, żeby komuś coś wmówić.
Bardziej ludzie to robią z tej całej możliwości wyzywania kogoś, prześladowania czy bycia większością tej społeczności.
Są jednak też pewnie ludzie jak ty,
  • Odpowiedz