Aktywne Wpisy
Antorus +1062
To samo robili na Węgrzech przed wyborami - sztucznie trzymali cenę paliwa poniżej rynkowej (sprzedaż ze stratą), tylko po to, by po wyborach ta cena natychmiast wzrosła o ponad 30% i nakręciła potężny kryzys gospodarczy.
SkyrFan2000 +78
Człowiek już Gonciarza bronił że drama to nothing-burger.
A tutaj wychodzisz że może prawdą jest że to agresywno-napastującym spermiarz new age. Który na ciągach narkotykowych wylewa frustracje do losowych modelek.
xD
#gonciarz
A tutaj wychodzisz że może prawdą jest że to agresywno-napastującym spermiarz new age. Który na ciągach narkotykowych wylewa frustracje do losowych modelek.
Narkopancze
xD
#gonciarz
Znajomy mojego chłopaka, który mieszka centralnie nad nami po raz drugi w odstępie około 3 tygodni zrobił imprezę do 6-7 nad ranem (do końca nie wiem, jak wychodziłam do pracy o 6.30 to muzyka nadal #!$%@?...a). Byliśmy najpierw kilka razy go upomnieć, nic to nie dało, potem nasłaliśmy na niego ochronę budynku - byli tam dwa razy, za drugim razem nawet nie otworzył im drzwi, następnie niebieski wyłączył mu prąd (dostęp od korytarza). Jak i to nie pomogło to w końcu poszłam tam, drzwi nie były zamknięte na klucz, więc weszłam i zaczęłam się głośno drzeć, że jest popie*dolony, że jest ku*wa 3 nad ranem, że zrobię mu o 5 taką pobudkę, że się zesra i tego typu teksty, a wychodząc trzasnęłam drzwiami z całej siły. Wtedy totalnie nie myślałam o tym, że mogłam obudzić pół bloku swoimi wrzaskami. Jak teraz o tym myślę to mi głupio, ale powiedzcie czy to ok robić taką imprezę z niedzieli na poniedziałek i dodatkowo mieć totalnie w dupie tyle próśb i upomnień?
Bawi mnie takie użycie słowa "centralnie". ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ech, sąsiedzi to największe gówno. Oo nieee hurrr durrr bo impreza :O
btw Polecam trzymać w domu stopery do uszu na wszelki wypadek.
Ogólnie jestem zdania, że jak ktoś robi imprezę do rana to jego interes, żeby nie przeszkadzać sąsiadom. Jak ja planuję coś takiego to dzień wcześniej przechodzę po sąsiadach i mówię jak