Wpis z mikrobloga

#amelek ala Pepcio czy Krypto_TR:
https://steemit.com/polish/@kryptotr/mirko-odraca-kota-ogonem-a-wiec-ostrzezenie-przed-populous

"Usunąłem definitywnie konto z Wykop.pl ( jestem zarejestrowany tam pod innym loginem ale wyłącznie jako obserwator - ponieważ wiele ciekawych informacji można w tym gąszczu gównoburzy na Mirko wyczytać )"

A jeszcze 1,2 temu zrobił wpis na tagu, że budzi się rano i kasuje z miejsca wpisy bo za dużo info ma o tagu. To jest jakiś obłęd, koleś sam sobie przeczy i to średnio milion razy na sekundę.

No ciekawy kiedy ten obserwator coś napisze ;)

#bitcoin
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

na PW próbowałeś uzyskać poradę co to warte bo się wahasz z ew. zakupem

@Ameek: o k---a to dałeś po jajach ( ͡° ͜ʖ ͡°) Uzyskać poradę od najgłupszej osoby w krypto świecie?! Dobre. To wskaźnik! Zawsze był najlepszym antywskaźnikiem na wypoku! Ja byłem ciekaw czy plebs już wszedł. Gdybyś wiedział jak działa handel i wiedział jak bada się rynek to nie musiałbym ci tego tłumaczyć.
  • Odpowiedz
@pawlo74: Rozumiem, teraz linia obrony to "badania". Już nie bełkot o zabranianiu, naganianiu ? dobre, no muszę powiedzieć, że dobre, dawaj dalej idioto. Genialne próby obrony tego co wyszło publicznie, a czego byś nigdy nie napisał publicznie.

• Odpowiedz
@Ameek: takiego samego w-----a jak wtedy kiedy ty zaorałeś się tutaj grożąc ludziom zgłoszeniem do urzędu skarbowego. Tak samo on mi zaszkodził pokazując, że jest człowiekiem podobnym do ciebie, człowiekiem bez kręgosłupa moralnego.
Tak dla twojej wiadomości to nikt tutaj nie ma wątpliwości że handlują wszyscy. Co może być złego w kupowaniu czy sprzedawaniu na własne ryzyko? Tylko konfitury jak ty czy żandarm pepeo nie rozumieją tego.
Co jest złego
  • Odpowiedz
@pawlo74: Człwieku, znowu odwijasz kota ogonem, po raz już chyba 10 w ciągu ost. 2 godzin.

Ja nie piszę o tym, że złe jest zarabianie. Ciągle udajesz, że nie wiesz o czym mowa ? Po co wplątujesz w to mowę o mnie i moje US. Mówimy o Twojej dwulicowości, a Ty próbujesz odwrócić uwagę od jednego tematu: Twojej chęci zakupu krypto przeciwko którym jesteś publicznie.

Ty tak serio, czy tak tępym
  • Odpowiedz
@Ameek: nie widzisz związku a jest i to istotny związek między wami. Ty zgłaszasz ludzi do us a on ujawnia prywatne informacje nie szanując prywatności i łamiąc zaufanie, zresztą tak jak ty kiedy ujawniłeś z kolei jego prywatne dane, za co nawet zgłosił cie na policję. Ot i taki związek między wami konfiturami. On usuwa i zakłada konta i nie szanuje ani siebie ani innych tak samo robisz ty. Dobra
  • Odpowiedz
@pawlo74: Ty naprawdę jesteś fizolem z UK i nikim więcej, bo robisz wszystko nieudolnie aby odwrócić uwagę od faktu o jakim mowa::Człowieku nie piszemy o mnie, o zachowaniu moim i Amelka, tylko o tym jak się dałeś złapać jak dziecko na dwulicowości swojej-na fakcie co robisz publicznie a co jak nie widzą inni

Piszemy o Twojej dwulicowości, o tym, że jedno piszesz publicznie ( negujesz krypto każde opócz BTC
  • Odpowiedz