Aktywne Wpisy

mirko_anonim +44
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam mały problem w relacji XD
No więc jakieś 2 miesiące temu kupiłem sobie nowy samochód. Dokładnie to BMW M4 Gran Coupé. Dobrze doposażone.
Zbierałem na tą zabawkę od jakiegoś czasu, spełniłem swoje marzenie zakupu nowego samochodu. A co za tym idzie, mówiąc żartobliwie, dbam o niego bardziej niż o dziewczynę - nie gazuję, jeżdżę jeszcze ostrożnie, docierając silnik. Nie zrobiłem zbyt wiele kilometrów bo nie było okazji.
Mam mały problem w relacji XD
No więc jakieś 2 miesiące temu kupiłem sobie nowy samochód. Dokładnie to BMW M4 Gran Coupé. Dobrze doposażone.
Zbierałem na tą zabawkę od jakiegoś czasu, spełniłem swoje marzenie zakupu nowego samochodu. A co za tym idzie, mówiąc żartobliwie, dbam o niego bardziej niż o dziewczynę - nie gazuję, jeżdżę jeszcze ostrożnie, docierając silnik. Nie zrobiłem zbyt wiele kilometrów bo nie było okazji.

SilesianPill +42
źródło: temp_file6378168424472888662
Pobierz

![[ENG] Turyscie odmówiono wjazdu do USA i trafił do więzienia za mema z JD](https://wykop.pl/cdn/c3397993/3c5dccd8bc7ba95f7d2a28742052edae6016a50c031e4d5f7ff574b8e6b55102,q80.webp)

Chcę podarować wylosowanej osobie 5 000 polskich złotych
Muszą być jednak spełnione dwa warunki:
-cena portalu @wykop .pl musi dotrzeć do wartości 500kkk EURO
-ten wpis w momencie osiągnięcia ww. ceny musi mieć co najmniej 66 666 plusów.
Podatek od zysku nie biorę na siebie (jeśli to możliwe bo nie analizowałem tej sprawy, może ktoś przedstawi szczegóły?)
Ciekawe czy i kiedy nastąpi losowanie? Będę przypominał o tym wpisie za każdym razem cena @wykop dotrze do nowego, podzielnego przez cybuliard bez reszty ATH - czyli pierwsze przypomnienie przy cenie 1 elfik = 66kPLN.
Pytania?
dużo?