Aktywne Wpisy
zbrodnia_i_kawa +32
#logikaniebieskichpaskow #zwiazki
Kobiety nie chcą mieć dzieci, bo mężczyźni gardzą matkami, gardzą dziećmi i nie szanują obowiązków i prac domowych, które tradycyjnie wykonują kobiety. Kobieta naturalnie grawituje w stronę tego co podziwiają i szanują mężczyźni, instynktownie unikają ostracyzmu społecznego. W związku z tym, że współcześnie mężczyźni powszechnie nagradzają rozwiązłość seksualną (onlyfans, instagram, prostytucja, e-prostytucja), kobiety naturalnie nie będą wybierały życia rodzinnego, za to będą wybierały seksualizację siebie, złudzenie wiecznej młodości, operacje i
Kobiety nie chcą mieć dzieci, bo mężczyźni gardzą matkami, gardzą dziećmi i nie szanują obowiązków i prac domowych, które tradycyjnie wykonują kobiety. Kobieta naturalnie grawituje w stronę tego co podziwiają i szanują mężczyźni, instynktownie unikają ostracyzmu społecznego. W związku z tym, że współcześnie mężczyźni powszechnie nagradzają rozwiązłość seksualną (onlyfans, instagram, prostytucja, e-prostytucja), kobiety naturalnie nie będą wybierały życia rodzinnego, za to będą wybierały seksualizację siebie, złudzenie wiecznej młodości, operacje i
dzidek_nowak +265
Jest stabilnie... xD
Najpierw masa ludzi z ukrainy za poprzedniego rządu a teraz masa ludzi z afryki za obecnego rządu.
Zdjęcie własne z dziś. Warszawa.
#imigranci #afryka #ukraina #warszawa #wykopliczymurzynow #bekazlewactwa
Najpierw masa ludzi z ukrainy za poprzedniego rządu a teraz masa ludzi z afryki za obecnego rządu.
Zdjęcie własne z dziś. Warszawa.
#imigranci #afryka #ukraina #warszawa #wykopliczymurzynow #bekazlewactwa
#prawojazdy #policja #polskiedrogi
chociaż może lepiej by było jakbyś tego prawka jednak nie miał
Można zrobić kurs reedukacyjny, które redukuje je do 0, ale potem są obwarowania przez 2 czy 3 lata.
@Sergei: taa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dobra, ale dlaczego zabrali mi prawko. Jak się zmieniły przepisy to nie powinni go zabrać.
@Sergei: jakbyś potrafił jeździć to by ci prawka nie zabrali
@BajerOp: @steemm: Jakbym nie potrafił jeżdzić to bym nie zdawał za 1 razem ZAWSZE. Nie moja wina, że mamy durne przepisy i za wyprzedzenie traktora na pustej ulicy można zebrać komplet punktów.
XD usuń konto
Komentarz usunięty przez autora
a na przyszłośc to:
yanosik...
Stracić prawko to już w ogóle jest przypał ale się zdarza. Jeśli komuś zdarzyło by się dwa razy to ewidentnie coś jest nie tak. Więcej? Weź człowieku nie jeździj.
Mój ojciec: rocznie 80-120k kilometrów, jeden mandat na parę lat. I on nie jest z tych, którzy jeżdżą wolno, bo lubi sobie #!$%@?ć, co i mi się udzieliło.
Ja sam -
zgodzę się z punktami, jak się robi po 100k to stracić jest bardzo łatwo prawko i kilka razy :d chociaż w większości sytuacji yanosik powinien uratować...