Aktywne Wpisy

pinknada567 +19
Mam 2 dzieci a bardzo chciałabym trzecie, mieszkamy w kawalerce w małej miejscowości. Czy warto przemęczyć się teraz i zrobić jeszcze jednego potomka dopóki jesteśmy płodni? Niestety warunki są takie że dzieci mają piętrowe łóżko a my swoje oddzielone wysokim parawanem. Dzieci już mają kilka lat wiec jak chcemy coś podziałać intymnego to musimy wychodzić do łazienki i włączać głośno telewizor lub wodę w kranie. Planujemy wziąć kredyt za pare lat na

Scybulko +324
Stary chłop po trzydziestce się na kurs angielskiego poziomu a2 zapisał, śmiechu warte.
#wykop30plus #angielski #oswiadczenie
#wykop30plus #angielski #oswiadczenie

#anonimowemirkowyznania
jestem przegrywem, ale takim totalnym przegrywem. Mam niebieskiego z ktorym jestem od jakiegos czasu, obecnie jak chodzi to rogami futryne wyciaga - zdradzam go, po prostu go zdradzam.
Nie mam tutaj zadnego usprawiedliwienia, ale najzwyczajniej w swiecie przestalo mi odpowiadac to jakim jest czlowiekiem - jest super, ale nie daje mi poczucia bezpieczenstwa. Niemniej jednak nie chcialabym od niego odejsc - przyzwyczailam sie juz do niego i nawet jak probowalam sobie wyobrazic, ze mowie mu, ze odchodze to jakos tak..dostawalam trzesawki, bo wiem, ze na pewno nie bylby zadowolony, ale z drugiej strony ja coraz bardziej nie widze naszego wspolnego dalszego zycia.
Ten drugi..ten drugi czlowiek jest niesamowity, jestem zakochana po uszy. Mamy wspolne pasje, rozmowy, mozna powiedziec, ze czuje przy nim takie niesamowite szczescie. Ale nie wiem, zupelnie nie wiem ktorego ja mam zostawic a z ktorym kontynuowac. Zagubilam sie, sama nie wiem czego chce. Myslalam tez zeby po prostu zostawic obu, ale JESTEM EGOISTKA i boje sie zostawac sama.
Chcialabym zeby ktos te decyzje podjal za mnie. Jak zyc....
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: dope
@anetaha: kij ją wie - zresztą ja was baby w ogóle nie rozumiem.
Nie bądź cipą! Skoro masz odwagę przyprawiać mu rogi, miej jaja i zerwij z nim normalnie, twarzą w twarz.
Komentarz usunięty przez moderatora
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) Powiedz mu ździro prawdę a nie podniet szukasz.