Aktywne Wpisy
b_oski +8
Dawniej myślałem, iż 150 KM to wystarczająca moc. 200 KM to już bardzo dużo. A jak znajomy kupił sobie 400-konny samochód, to myślałem, że ja bym się nim r------ł o pierwszą latarnię.
Dziś wsiadając do 150-konnego samochodu mam wrażenie, że chyba nie ma kompresji, bo to nie jedzie. Jaka jest optymalna moc na daily, ale tak, żeby nie brakło po roku jeżdżenia?
#samochody #motoryzacja #pytaniedoeksperta
Dziś wsiadając do 150-konnego samochodu mam wrażenie, że chyba nie ma kompresji, bo to nie jedzie. Jaka jest optymalna moc na daily, ale tak, żeby nie brakło po roku jeżdżenia?
#samochody #motoryzacja #pytaniedoeksperta
pq18 +367
"ale się wczoraj n-------m"
Niechaj to będzie podsumowanie tego #piwowlublinie poszedłem się odlać, a za jakieś 40 minut ocknąłem się w domu, pamiętam jeszcze po drodze ktoś mnie pytał o ulicę Głęboką to mu pokazałem, bo w sumie też w tamtą stronę szedłem, a okazało się po chwili, że idę w zupełnie inną stronę, bo ukazało mi się Centrum Spotkania Kultur, ja p------ę jaki teleport, ostatni raz na głodnego piję #oswiadczeniezdupy
A wy jak dotarliście do piwnic ?
Pozdrawiam tego mirka co podbijał do wszystkich dziewczyn jakie spotkał w drodze do Bosa ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora
Pociesze Cię tym, że nie jesteś jedyny z luką w trasie do domu, dotarłam tam o 9, po drodze pół godziny szukając do niego kierunku ( ͡° ʖ̯ ͡°)