Nigdy nie zrozumiem fenomenu wszelkiej maści "streamerów", którzy robią dymy, zadymki i śmiechawki.
Po co ludzie to oglądają ? Tak na poważnie. Rozumiem włączyć filmik, jakieś shoty, na których n------y patus rozwala drzwi z buta, albo jakieś żarty na telefonie. Ale są ludzie którzy oglądają całe te streamy. Przecież jak się to włączy to dosłownie szare komórki s---------ą. Najdłużej ile wytrzymałem na takim streamie to 3 minuty.
I jeszcze ludzie dają im za to pieniądze.
Jakby ktoś kiedyś powiedział przeciętnemu człowiekowi, że za parę lat popularna rozrywka na YT będzie oglądanie pijanych patusów w ich melinach, i dawanie im pieniędzy, to zaśmiał by się w twarz.
I jeszcze ludzie tutaj toczą dyskusje o tym co dany streamer zrobił, jak kogoś potraktował, czego nie zrobił. No ludzie.
@jakroz: Ja tez szczerze nie widze jakiegokolwiek sensu ani zabawy w ogladaniu czyjegos s----------a ( ͡°ʖ̯͡°) Zastanawia mnie co ludzie widza w takich osobach, ktore nie prezentuja żadnej wartości dodanej.
po co ludzie oglądają piłkę nożną? Rozumiem obejrzeć jakieś podsumowanie, bramki, najlepsze akcje, ale są ludzie, którzy całe te mecze oglądają. Przecież jak się to włączy, to dosłownie szare komórki s---------ą xD
@Akos: Czyli, ze sport I patologia to to samo? Ogladales mecz na zywo kiedys? Pewnie nie
Po co ludzie to oglądają ? Tak na poważnie. Rozumiem włączyć filmik, jakieś shoty, na których n------y patus rozwala drzwi z buta, albo jakieś żarty na telefonie. Ale są ludzie którzy oglądają całe te streamy. Przecież jak się to włączy to dosłownie szare komórki s---------ą. Najdłużej ile wytrzymałem na takim streamie to 3 minuty.
I jeszcze ludzie dają im za to pieniądze.
Jakby ktoś kiedyś powiedział przeciętnemu człowiekowi, że za parę lat popularna rozrywka na YT będzie oglądanie pijanych patusów w ich melinach, i dawanie im pieniędzy, to zaśmiał by się w twarz.
I jeszcze ludzie tutaj toczą dyskusje o tym co dany streamer zrobił, jak kogoś potraktował, czego nie zrobił. No ludzie.
Te streamy to takie "M jak Miłość" tylko w bardziej przyziemnej formie. Ludzie to oglądają żeby oglądać inne życie niż własne.
@Akos: Czyli, ze sport I patologia to to samo? Ogladales mecz na zywo kiedys? Pewnie nie