Aktywne Wpisy

wykopranger +53
Ktoś może wytłumaczyć o co tu chodzi,bo pierwszy raz co takiego widzę xD
Chyba trafiłem na osiedle dla ludzi niepelnosprawnych... Nawet nie widziałem że takie istnieją xD Po co tyle tych miejsc dla niepelnosprawnych? W kom druga fotka
#nieruchomosci #patodeweloperka #pytanie
Chyba trafiłem na osiedle dla ludzi niepelnosprawnych... Nawet nie widziałem że takie istnieją xD Po co tyle tych miejsc dla niepelnosprawnych? W kom druga fotka
#nieruchomosci #patodeweloperka #pytanie
źródło: temp_file1454807523736684152
Pobierz
BasTajpan +461
Kilka lat temu mireczek @Dzejbok wstawił swoją tapetę z miodowych lat. Tak mnie ona oczarowała, ze obiecałem sobie skopiować ją od niego jak tylko będę miał dwa monitory. I oto ona ( ͡° ͜ʖ ͡°) #seriale #miodowelata #heheszki #humorobrazkowy
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Jak to zobaczyłem, to pomyślałem, ze dzisiaj jest jakiś Dzień S----------a do Europy po Zasiłek, albo coś w tym rodzaju.
źródło: comment_9gQb3wi0t2AMzvfkuyN1etC4SfaETb0p.jpg
Pobierzźródło: comment_qbvNnweFOcmuyhxE6BtD9KPDLCf5rcVo.jpg
PobierzZresztą, nigdzie nie napisałem, że identyfikuję się z poglądami Hitlera. Napisałem, że do prawactwa mi jest równie blisko co Hitlerowi. Skoro nie potrafisz czytać ze zrozumieniem komentarzy na wykopie, to podejrzewam, że z tymi źródłami również możesz mieć problemy.
To że mają podobne nazwy nie znaczy że to to samo. Analogia "Równie blisko do prawicy co hitlerowi" jest bardzo niejasna. Z jednego bieguna może oznaczać "Zgadzam się z hitlerem", a z drugiego "Nie jestem totalnym prawakiem, ale z prawicą sympatyzuje". Więc jeśli chciałeś pokazać że daleko ci do prawicy, to Hitler nie jest dobrym wyborem. Oprócz tego, nie bardzo rozumiem dlaczego ktokolwiek dobrowolnie miałby się porównywać