Aktywne Wpisy
dorszcz +574
WillyJamess +66
Niepełnosprawny człowiek wszedł w dyskusję z #p0lka pisząc, że wierzy, że ma szansę na znalezienie prawdziwej miłości, bo na pewno nie każda kobieta go dyskwalifikuje. Najbrutalniejszy #blackpill jaki widziałem xD Natura.
#przegryw #rozowepaski
#przegryw #rozowepaski
Jak to zobaczyłem, to pomyślałem, ze dzisiaj jest jakiś Dzień #!$%@? do Europy po Zasiłek, albo coś w tym rodzaju.
Zresztą, nigdzie nie napisałem, że identyfikuję się z poglądami Hitlera. Napisałem, że do prawactwa mi jest równie blisko co Hitlerowi. Skoro nie potrafisz czytać ze zrozumieniem komentarzy na wykopie, to podejrzewam, że z tymi źródłami również możesz mieć problemy.
To że mają podobne nazwy nie znaczy że to to samo. Analogia "Równie blisko do prawicy co hitlerowi" jest bardzo niejasna. Z jednego bieguna może oznaczać "Zgadzam się z hitlerem", a z drugiego "Nie jestem totalnym prawakiem, ale z prawicą sympatyzuje". Więc jeśli chciałeś pokazać że daleko ci do prawicy, to Hitler nie jest dobrym wyborem. Oprócz tego, nie bardzo rozumiem dlaczego ktokolwiek dobrowolnie miałby się porównywać