Aktywne Wpisy

scully +50

Dobre sranie i brak kolacji. Kostka smalcu dzisiaj jedzie kupić sobie rower stacjonarny coby przy konsoli palić fata. Bo kostka smalcu ma cel. Jak każdy grubas na początku ambicje ponad sufit. Zobaczymy potem. Kostka smalcu walczy
#igrzyskabebzonow #redukcja
#igrzyskabebzonow #redukcja
źródło: temp_file5152379415198376924
Pobierz

#pokemongo
Z day streaku z gyma mojego koloru dostałem ledwo 5 itemów, gdzie z pokestopu za zwykły day streak dostaje minimum 6 itemów.
Krótko mówiąc, dopóki mój pokemon nie siedzi w gymie taki
@pawel8511: odpowiedziałem ci tylko na to, akurat brak korzyści z gymu twojego koloru jeśli nie masz tam swojego poka był wcześniej bo "expić" mogłeś równie dobrze prestiżując jak atakując, teraz niewielkie, ale są.
@Elszu: u mnie w jednym gymie wszyskie 6 kont dodane w ciągu 5 minut. No kiedyś to przynajmniej trzeba było trochę prestiżu wbić, teraz cziter otwiera nie jeden slot a cały gym i dodaje
Gdybyś wziął 10 coinów w starym systemie to miałbyś 21h przerwy, a tak będzie mniej, ale częściej wpadać.
@pawel8511: xD Update dobrze się nie zaczęło, a już zaczyna się bezsensowny hejt. Ja nawet się cieszę, bo gra jest bardziej wymagająca, a nie prosta jak pasjans pająk.