Aktywne Wpisy
OCIEBATON +1485
Jacyś 18 letni gówniarze na wykopie mi mówią że głosując na PO wybrałem znowu bandę czworga XD
#!$%@? dzieciaku jak PO rządzili to prosiłeś mamę o 2 zł na picie (pewnie nadal to robisz)
#wybory
#!$%@? dzieciaku jak PO rządzili to prosiłeś mamę o 2 zł na picie (pewnie nadal to robisz)
#wybory
paxtax +45
To wy chcecie wpuszczać uchodźców, chcecie wyższego wieku emerytalnego?
#polska #wybory #wydarzenia #chwalesie
#polska #wybory #wydarzenia #chwalesie
Pytam bo jedna z rzeczy ktore mnie zastanawiaja w tej sprawie, jest bardzo mala ilosc jakichkolwiek komantarzy/hipotez swiadkow z hotelu, lotniska, pracy, Wroclawia itd. w mediach spolecznosciowych. Wiadomo ze policja ma zeznania swiadkow, Lampart i Turalinski takze pisza ze zglasza sie do nich wielu swiadkow ale dziwi mnie bardzo mala ilosc jakichs informacji anonimowych typu "bylam i widzialam ze..." Napewno swiadkowie musieli widziec np czy z Magda byli jacys polacy-opiekunowie itd.
Nie jestem czlonkiem zadnych grup FB i moge sie w tej sprawie mylic ale ciekawia mnie wasze przemyslenia...Bardzo duzo pytan bez odpowiedzi co jest bardzo frustrujace.
#magdazuk
Nie bardzo rozumiem też logikę przytaczania przez media wyselekcjonowanych relacji świadków, często żałośnie tendencyjnych (stara baba mówiąca o normalnych źrenicach Magdy?
@kknnoo: pamiętam dyskusję, namawiali dziewczynę, żeby zeznawała i się zgodziła, chociaż rodzina była niechętna tym zeznaniom
Komentarz usunięty przez autora
Ale pomimo strachu, na logike, powinny byc jakies anonimowe posty na forach, pod artykulami itd. a ich nie