Wpis z mikrobloga

#pokemongo

W końcu urus, po niesamowicie długich męczarniach. Nie gram już tak aktywnie jak kiedyś z powodu c--------i contentu (mam nadzieję, że rework gymów przywróci mi chęci do grania), apkę odpalam w drodze do pracy / w pracy / w drodze z pracy, co daje mi jakieś kilka tysięcy XP dziennie. Nie chodzę grindować jak kiedyś, w weekendy tylko do pokestopu i z powrotem. Przez cały aktualny event wbiłem 300k XP, co pewnie niektórzy z Was zrobili w parę godzin.

Fajnie poczytać tutaj jak ludzie jarają się tą grą, jak nowi zaczynają grać, jak ludzie zastanawiają się jakiego charmandera ewoluować - ja się wypaliłem i nic nie poradzę, w ostatnich miesiącach moja pokemonowa aktywność ograniczała się do ustawiania się na gymy z ekipą (od grudnia codziennie 100 monet #extinct)
Dryblas - #pokemongo

W końcu urus, po niesamowicie długich męczarniach. Nie gram j...

źródło: comment_kVGMqxk04FQoX6Nb73dmXEVsldN3VQFg.jpg

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Przez cały aktualny event wbiłem 300k XP, co pewnie niektórzy z Was zrobili w parę godzin.

@Dryblas: Zawsze myślałem, że jestem nolife xD Ja wbiłem 150k na evencie i jestem z siebie dumny.
  • Odpowiedz
szkoda tylko, że 39 level nie daje nic, zresztą 40 też

@Elszu: No dokładnie, jeszcze jakby coś dawały to by była motywacja. A tak to był grind do 38, a później czilałcik.
  • Odpowiedz
@Dryblas: gratulacje. u mnie podobnie z motywacją do gry ( ͡° ʖ̯ ͡°) odpalam tylko do/z pracy. na 37 lvl wbiłem zaledwie 600k expa przez miesiąc. ale nawet po otwarciu gymów nie będę miał czasu grać. dokarmianie poków będzie wymagało odwiedzania miejscówek, co zajmie sporo czasu.
  • Odpowiedz
@robin_caraway: Zobaczymy jak to będzie funkcjonować, ale myślę, że jak team będzie miał ogromną przewagę na danym terytorium to prędzej jakiś ziomek nakarmi Twojego pokemona dla dustu, niż przeciwnik zbije
  • Odpowiedz