Aktywne Wpisy
KsiezniczkaDunia +24
Jestem bardzo podekscytowana by poinformować, że już jutro po raz pierwszy w Polsce będziemy głosić antynatalizm na ulicach Wrocławia! Wzorujemy się na aktywizmie międzynarodowej grupy Stop having kids.
#antynatalizm
#antynatalizm
Phantom-Zero +3
#gotowanie Co robicie z mięsem od rosołu? Nie lubie go a mieszkam sam. Macie jakieś patenty żeby go nie zmarnować?
W końcu urus, po niesamowicie długich męczarniach. Nie gram już tak aktywnie jak kiedyś z powodu c--------i contentu (mam nadzieję, że rework gymów przywróci mi chęci do grania), apkę odpalam w drodze do pracy / w pracy / w drodze z pracy, co daje mi jakieś kilka tysięcy XP dziennie. Nie chodzę grindować jak kiedyś, w weekendy tylko do pokestopu i z powrotem. Przez cały aktualny event wbiłem 300k XP, co pewnie niektórzy z Was zrobili w parę godzin.
Fajnie poczytać tutaj jak ludzie jarają się tą grą, jak nowi zaczynają grać, jak ludzie zastanawiają się jakiego charmandera ewoluować - ja się wypaliłem i nic nie poradzę, w ostatnich miesiącach moja pokemonowa aktywność ograniczała się do ustawiania się na gymy z ekipą (od grudnia codziennie 100 monet #extinct)
@Dryblas: Zawsze myślałem, że jestem nolife xD Ja wbiłem 150k na evencie i jestem z siebie dumny.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Elszu: No dokładnie, jeszcze jakby coś dawały to by była motywacja. A tak to był grind do 38, a później czilałcik.
Komentarz usunięty przez autora