#anonimowemirkowyznania #rozowepaski ##!$%@? Cześć Mirki. Mam problem ( ͡°ʖ̯͡°). Ostatnio, gdy moja dziewczyna była u mnie w domu, wyszła do kibla i zostawiła nie zablokowany telefon. Tak, to chore, ale nie mogłem sie powstrzymać i przeczytałem jej SMSy. A tam? o kurcze, to to ja nawet nie co tam było. Z ,,Adrian" pisała teksty, które są 100% Dowodem zdrady.
I teraz pytanie: powinienem z nią zerwać, powołując się na te SMSy? Jeśli to zrobię, wyjdzie na jaw że jestem dziwnym człowiekiem czytającym cudze wiadomości. Jeśli nie - będę żył z suczem.
@AnonimoweMirkoWyznania: Popros kogos aby wyslal do ciebie smsa ze twoja loszka cie zdradza. Pokaz jej, ze niby ktos zyczliwy cie ostrzegl i patrz na jej reakcje.
@AnonimoweMirkoWyznania: 1) Fajnie by było, gdybyś nam zapodał te teksty, które mają o tym świadczyć. 2) Powiedz swojej różowej, że "nie wiesz, co czujesz", albo wyślij z innego numeru SMSa, że różowy cię zdradza i patrz na reakcję.
@worldmaster też tak kiedyś zrobiłem. Powiem szczerze że świadomość że oczy które mówią ci kocham są nieszczere robi straszną wyrwę w serduchu. Nie polecam bo potem będziesz wszystko mierzył fałszem.
Do op. Powiedz jej że wiesz o Adrianie i niech #!$%@?. Act like a man!
OdległyDryblas: Z jednej strony czytanie smsów niby całkowicie nie przystoi, ale kontrolny look według mnie jest pewną formą zabezpieczenia. Tak jak w tym przypadku, unikniesz może wielu miesięcy czy lat życia z #!$%@?. Nie chodzi o to, żeby zaczytywać się co ktoś pisze, tylko właśnie kontrolnie ogarnąć temat. Zazdrość czy niepewność w związku to rzecz normalna i w pewnym stopniu usprawiedliwione jest dążenie do ukojenia takich myśli. Ludzie wynajmują detektywów, żeby
#rozowepaski ##!$%@?
Cześć Mirki. Mam problem ( ͡° ʖ̯ ͡°). Ostatnio, gdy moja dziewczyna była u mnie w domu, wyszła do kibla i zostawiła nie zablokowany telefon. Tak, to chore, ale nie mogłem sie powstrzymać i przeczytałem jej SMSy. A tam? o kurcze, to to ja nawet nie co tam było. Z ,,Adrian" pisała teksty, które są 100% Dowodem zdrady.
I teraz pytanie: powinienem z nią zerwać, powołując się na te SMSy? Jeśli to zrobię, wyjdzie na jaw że jestem dziwnym człowiekiem czytającym cudze wiadomości. Jeśli nie - będę żył z suczem.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Zrywać?
Powinieneś z nią zerwać, ale nie powoływać się na SMS-y.
Jak można czytać cudze SMS-y?!
@AnonimoweMirkoWyznania: W żadnym wypadku! Zostań z nią do końca i udawaj, że o niczym nie wiesz.
2) Powiedz swojej różowej, że "nie wiesz, co czujesz", albo wyślij z innego numeru SMSa, że różowy cię zdradza i patrz na reakcję.
Komentarz usunięty przez autora
Do op. Powiedz jej że wiesz o Adrianie i niech #!$%@?. Act like a man!
Zaakceptował: kwasnydeszcz