Aktywne Wpisy
itsallivegot +692
Zamówiłem na #aliexpress 1 paczkę, dostałem wielki karton z 119 paczkami (w tym jedną moją). Od razu napisałem do support'u, mieli przysłać kuriera po ich odbiór. Cisza przez 2 tygodnie. Po ponownym zgłoszeniu do Ali "problemu" i napisano mi, żebym sobie je zatrzymał jako "gift". Pewnie odkręcanie tego by było bardziej kosztowne. Zatem święta mam nieco wcześniej w tym roku. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
źródło: WhatsApp Image 2025-06-14 at 11.00.03
Pobierz
Al-3_x +180
Wątpię by zmiana trenera cokolwiek pomogła. Po prostu ten naród nie umie grać w piłkę poza paroma wyjątkami. Mało prawdopodobne jest, że nawet najlepszy trener cokolwiek mógłby w tej kwestii zmienić.
#pilkanozna #sport #reprezentacja #przemyslenia #memy #heheszki
#pilkanozna #sport #reprezentacja #przemyslenia #memy #heheszki
źródło: fdrtxed
Pobierz

#podroze #podrozojzwykopem #wakacje #kiciochpyta #chorwacja
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
nie szukaj ofert noclegu bo jest już za późno, poza tym zapłacisz jak za zboże. jedzcie w ciemno, coś znajdziecie i będziecie mogli zobaczyć na żywo warunki. no i negocjujcie cenę.
a gdzie jechać? jedni uwielbiają
@johnq: u węgrów tez:DD
1) Jaką drogę wybrać by ominąć aktualnie płatne drogi na Słowacji - jest w ogóle sens? Podobno cała płatna trasa przez którą się jedzie na Węgry to... 20 kilometrów. Nie wiem na ile te informacje są pewne (wersji w sieci jest wiele, nie wiem która prawdziwa).
2) Ubezpieczenie turystyczne - jest sens wykupywać coś takiego?
1) rozumiem, wolę ten spokój i brak problemów - dzięki,
2) cholera, EKUZ nie ogarnęliśmy, a czasu już niestety nie ma - to się chyba wyrabia miesiąc czasu?
Dzięki za radę, wyjazd planujemy w przyszłym tygodniu myślałem o wyjeździe z niedzieli na poniedziałek, bo jeszcze na sobotę jestem umówiony na pełen przegląd auta by nie było niespodzianek - chyba lekko nie będzie :)
1) w takim razie polecam https://www.tolltickets.com . kupisz tam bezpośrednio winietkę na węgry, a jeśli chodzi o słowację to jest przekierowanie na słowacką www. dzięki temu nie zatrzymujesz się tylko po kupno winietki. w chorwacji jak wiadomo bramki i tam polecam płacic kartą (klik)
I wydaje mi się, że lepsza trasa jest z pominięciem Svidnika (ja lecę na Gorlice, Konieczną i Bardejów, w twoim przypadku chyba lepiej na
Będzie dobrze, a ten dreszczyk emocji to pewnie przez to, że