Aktywne Wpisy
Pierre_Nietzsche +210
Twórczość S.Kinga?
-hehe to główny bohater, jest pisarzem/artystą tak jak ja
-se mieszka w dupogrzmotach małych W STANIE MAINE, gdzie wszyscy są p--------i wieśniakami, oprócz głównego bohatera i jego rodzinki/pszyjaciół
-każdy p------y wieśniak jest ważny, więc musimy czytać przez 50 stron o traumie dżona korniszona z dzieciństwa, kiedy był świadkiem jak jego pradziadek utonął w gnojówce po pijaku
-uuuuu uuuuu zaraz się stanie coś strasznego, a nie, jeszcze 30 stron opisu jak dwa stare pierdziele kupujo
-hehe to główny bohater, jest pisarzem/artystą tak jak ja
-se mieszka w dupogrzmotach małych W STANIE MAINE, gdzie wszyscy są p--------i wieśniakami, oprócz głównego bohatera i jego rodzinki/pszyjaciół
-każdy p------y wieśniak jest ważny, więc musimy czytać przez 50 stron o traumie dżona korniszona z dzieciństwa, kiedy był świadkiem jak jego pradziadek utonął w gnojówce po pijaku
-uuuuu uuuuu zaraz się stanie coś strasznego, a nie, jeszcze 30 stron opisu jak dwa stare pierdziele kupujo
dabi +107
przezyjmy to wspólnie jeszcze raz, jak swiat sobie dał splunąc w twarz przez zydowsko-chinski wirusik
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
Obraz jest mozaiką, a każdy pojedyńczy pixel jest memem ze smutnym Pepe.
Biorę udział w konkursie i potrzebuję wsparcia mirko bo nie zamierzam męczyć facebookowych normików ( ͡º ͜ʖ͡º)
Plakat rozlosuję wśród plusująco-głosujących do dnia 18.06.2017, wysyłka na mój koszt.
Jak wygrać?
- Zaplusuj ten wpis
- Oddaj głos na Hakambo
Link: https://www.booyka.com/tournament/mlodziwlodzi/rounds/eliminations?videoId=5926caa29cef9400112c4987#video_5926caa29cef9400112c4987
Autoryzacja przez facebook lub konto google.
Rozdawany plakat będzie nową sztuką. Obraz jest ładniejszy niż na zdjęciu.
To już plus nie wystarczy? Niedługo numer telefonu będzie potrzebny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
jestem hory mam bordo
masz moze ten obraz w wersji cyfrowej?
@lunada: mam nadzieję, że wiesz jak to potem zweryfikować. Bo liczę na wygraną ( ͡° ͜ʖ ͡°)