Aktywne Wpisy
oydamoydam +128
JulianGangol +142
Czarzasty to stary lewak ale jest jedna z najbardziej rozpoznawalnych twarzy Lewicy. Dodatkowo gosc chodzi po wszystkich mediach, udziela licznych wywiadow i w glownej mierze to on stal za cala kampania wyborcza, ktora trwala od ponad pol roku. Od wielu, wielu lat jedna z najwazniejszych postaci na lewej stronie. Od 2016 roku przewodniczacy SLD a teraz Nowej Lewicy. I co sie wydarzylo? Lokalny chad z ostatniego miejsca na liscie o maly wlos
#warszawa #pytanie #mieszkanie
@jokefake: a czego się po farfawce spodziewałeś? ( ͡º ͜ʖ͡º) btw ile chcą za wynajem tego kontenera tam?
@Wasz_Pan: po czym?
Dobra lokalizacja, co prawda #!$%@? mi blachy dwie przecznice dalej, ale nie kojarzę, by było tam jakoś szczególnie źle, zwłaszcza że komisariat o rzut kamieniem.
@jokefake: o jak skisłem xD
@mirkoczan: skisłem podwakroć xxDD
@jokefake ochota i rakowiec to glownie emeryci, patola blizej parku szczęsliwickiego. A bemowo to najlepszy przykład jak to jest życ w blokowisku pod miastem z rozkopaną drogą dojazdową i do tego bez metra, co znaocząco odróżnia je od życia na blokowisku pod miastem ale z metrem (ursynów) ( ͡° ͜ʖ
@AlabamaMama: No rozwiązanie własnie dla 1 osoby/pary. :) Czemu od razu cudaczne? Z sypialni idziesz się umyć i od razu ubrać. WC dla gości masz dostępne z przedpokoju.
@kozaqwawa: @zirytowana_plaszczka: no w sumie teraz rezyduje na bemowie i dojazd tramwajem do pracbazy zajmuje mi jakieś 30 minut xD
głównie chodzi mi o to żeby nie dostać po pysku wracając wieczorem bo lokalne sebki mają taki sport i urządzają sobie w nim zawody.